Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti miért szerettek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti miért szerettek szájba élvezni?

Figyelt kérdés

aug. 27. 12:29
1 2 3
 1/21 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%

Mert a nekünk nőknek miért jó orális szextől elélvezni? Annyi, hogy nekünk többnyire orgazmuskor nem lövell ki semmi, de ugyan úgy a férfiaknak is jó érzés, amikor az orális szex végén az orgazmus ott van befejezve, és nem pedig félbe hagyva és kivéve a szájból.

N

aug. 27. 12:36
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Én nem kifejezetten szájba élvezni szeretek, hanem csak szimplán elélvezni.

De ha rajtam múlik, akkor az punciban történik - az meg ebből a szempontból irreleváns, hogy gumiban-e...

39/F

aug. 27. 12:39
 3/21 anonim ***** válasza:
21%
En azert merzt szeretek uralkodni a csajok folott. Kotelezo lenyelnie is. 😉
aug. 27. 12:49
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem kimondottan nagyon izgat a szájba vagy arcra élvezés. Nem tudom miért, de iszonyatosan jó élmény. Látni, érezni stb. A lenyelés nálam nem számít. Az már külön nem izgat, hogy kiköpi, vagy lenyelni. Amúgy én az arcra élvezést jobban szeretem, mint szájba. Imádom nézni, ahogy folyik le mindenhol a cucc a csaj arcáról. Baromi izgató látvány!
aug. 27. 12:52
 5/21 érdeklődő35 ***** válasza:
70%

Azért amiért nem is.

Az számomra nem kimondottan orális szex, hanem szájba b...zás. ha nem annyira komoly a dolog akkor szívesen megtettem, de ha már érzelmi alapú akkor nem teszem a párommal

aug. 27. 13:09
 6/21 anonim ***** válasza:
76%
Csak ha a nő maga kéri, egyébként nekem nem nyújt élvezetetet, sőt, inkább csak macera, kényelmetlenség.
aug. 27. 13:11
 7/21 érdeklődő35 ***** válasza:
100%

5ösként szövegértelemzési problémám van....

Én az egészről írtam, a kérdés a végéről szólt... Az szerintem is inkább kényelmetlen. Abbahagyni, kiszállni feljebb menni, forogni stb.

aug. 27. 13:17
 8/21 anonim ***** válasza:
39%
A szájba baszás nem egyenlő azzal, amikor érzékien mozgatja a pasi a nő szájában a farkát és közben símogatja, dicséri! A szájba baszás erőszakos és durva! Akkor van a torokig nyomás, fulladozás, glü-glü, meg a farokkal arc elverés. Nagyon nem mindegy!
aug. 27. 13:22
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Mert olyan bensőséges... szó szerint!
aug. 27. 13:25
 10/21 anonim ***** válasza:
12%
És ki szereti a sima, lassú ki-be húzgálást? A szajba baszás az igazi. Amikor fulladozik a csaj.
aug. 27. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!