Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mert a nekünk nőknek miért jó orális szextől elélvezni? Annyi, hogy nekünk többnyire orgazmuskor nem lövell ki semmi, de ugyan úgy a férfiaknak is jó érzés, amikor az orális szex végén az orgazmus ott van befejezve, és nem pedig félbe hagyva és kivéve a szájból.
N
Én nem kifejezetten szájba élvezni szeretek, hanem csak szimplán elélvezni.
De ha rajtam múlik, akkor az punciban történik - az meg ebből a szempontból irreleváns, hogy gumiban-e...
39/F
Azért amiért nem is.
Az számomra nem kimondottan orális szex, hanem szájba b...zás. ha nem annyira komoly a dolog akkor szívesen megtettem, de ha már érzelmi alapú akkor nem teszem a párommal
5ösként szövegértelemzési problémám van....
Én az egészről írtam, a kérdés a végéről szólt... Az szerintem is inkább kényelmetlen. Abbahagyni, kiszállni feljebb menni, forogni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!