Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti miért szerettek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti miért szerettek szájba élvezni?

Figyelt kérdés

aug. 27. 12:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szájba mindig élvezem. Még akkor is, ha lankadtan szopnak. Egyszerűen qva jó érzés!
aug. 27. 13:30
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
A nők szeretik, mert kényelmes és tiszta, a múltkor pl. dugtam a csaj mellét, amikor már el akartam élvezni a csaj bekapta, hogy a szájába és ne a mellére élvezzek és nyelte folyamatosan, majd tisztára szopta, nem én akartam a szájába élvezni.
aug. 27. 13:36
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
#12 az a baj, hogy kevés az ilyen nő!
aug. 27. 13:38
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Én meg ilyenekkel találkozok, a nyelés alap nekik, ha pl. mellre vagy arcra akarok élvezni, akkor külön meg kell beszélni, mert élvezéskor azonnal bekapják, hogy ne spricceljek máshova.

aug. 27. 13:42
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
#14 ez tök fura. Nekem alig van csaj aki lenyeli. Szájba és mellre mindegyik engedi, arcra a 80% kb. A nyelés az kb 10%
aug. 27. 13:53
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Hogy miért szeretünk szájba élvezni? Finom, puha ajkak veszik körül, jól csúszik és a szívástól jó kemény is. Vétek ezt a gyönyört megszakítani amikor lüktetve spriccel. 😀

Amúgy nekem a személyes kedvencem, amikor szájba megy, de nem nyeli le, hanem úgy, spermás szájjal csók és játszunk vele. 😁

aug. 27. 14:58
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is pont így van, hogy nem a kedvencem a szájba élvezés, viszont a barátnőm annyira imádja, hogy a legtöbbször odamegy. Nyilván élvezem, de ha az a kérdés célja, hogy miért nem punciba élvezek, azért, mert nem szeretek, és nem is nagyon tudok punciba elmenni, egyszerűen nem olyan jó érzés nekem. Sokkal jobban tudom irányítani az orgazmusom, ha szájba megy, vagy testre valahova, élvezetesebb. Kedvencem a cicire élvezés, néha engedi a barátnőm arcra is, vagy ha kutyában nem bírom tovább, akkor popóra megy. De nyilván nagyon élvezem azt is, ahogy az utolsó cseppig a szájába megy, és azonnal lenyeli, izgató, hogy ennyire szereti, a másik, hogy sokkal praktikusabb, nem kell azonnal kimenjen mosakodni.
aug. 27. 14:59
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért nem bonyolult.

Ha szopnak az jó, elélvezni meg Nagyon jó. A kettő kombija megy fergeteges.

aug. 27. 16:30
 19/21 anonim ***** válasza:

Van ebben egy ala-fele rendeltseg. Marmint a szopasban. Az, hogy a szajaba elvezek szamomra az abszolut alarendeltseg, behodoltsag bizonyitasa. Ez a pszihologiaja :-))

Amugy meg azert mert jo erzes ha szopnak es egyszerubb ha a vegen nem kell abbahagyni es/vagy takaritani sem.

szept. 1. 06:11
 20/21 anonim ***** válasza:

"Van ebben egy ala-fele rendeltseg. Marmint a szopasban. Az, hogy a szajaba elvezek szamomra az abszolut alarendeltseg, behodoltsag bizonyitasa. Ez a pszihologiaja :-))"

Van nyilván, de nem így kell felfogd ezt férfiként, és nem is kell visszaélni vele. Egészséges heteró kapcsolatban amúgy is a férfi dominál, ezzel nincs is semmi gond, a legtöbb nő is ezt várja el.

szept. 1. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!