Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy szereteitek csinálni, azorált, aki szokott?
Figyelt kérdés
Csak gumiban szeretitek vagy anélkül is szoktátok?
Nekem eddig csak gumiban csinálta bárki is, gondolom pedig a nélkül még jobb.
dec. 3. 09:53
3/19 A kérdező kommentje:
1-es
Az jó, párod szerencsés!
Azért is kérdeztem mert a fiatalabb, 20 körüli lányok nagy részének meg máshogy nincs kedve, csak védőfelszerelésben. 😅
dec. 3. 10:00
5/19 anonim válasza:
Alkalmi,egyèjjeles csak gumival mindent. Ha nem tetszik neki,bannolom.
6/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
Egyelőre úgy tűnik a többség nem úgy szereti. Akkor még nem adom fel a reményt, hogy egyszer én is átélhetek talán ilyen fajta kényeztetést.
dec. 3. 10:57
8/19 anonim válasza:
10 lánnyal voltam, eddig fel se merült egyszer sem a gumiban szopás
23F
9/19 anonim válasza:
30 éves vagyok, de az eddigi partnereim közül egynél sem merült fel a gondolata sem annak, hogy gumit kéne húznom hogy leszopjon.
10/19 A kérdező kommentje:
Úgy látszik, akkor csak én jártam így eddig 🤣
dec. 3. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!