Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szereteitek fiúknak ti ki verni? A fiú csak ül nem csinál semmit ti pedig veritek neki?
Figyelt kérdés
21f2021. jún. 29. 12:40
2/13 anonim válasza:
Nem, vagy rendesen kényeztetem orálisan, szájjal-kézzel, vagy verem neki, és közben ujjaz/csiklómat izgatja. De nem random fiúknak, kizárólag a páromnak.
3/13 anonim válasza:
A páromnak igen, valami random pasinak nem
4/13 anonim válasza:
Szeretni nem szeretem, de megteszem.
5/13 anonim válasza:
Igen (persze nem random fiúknak, hanem a barátomnak). Én ezt is szeretem és nem igénylem, hogy közben engem is mindig kielégítsen.
6/13 anonim válasza:
Előfordul, bár ritkán, az gyakoribb hogy csak leszopom viszonzás nélkül.
7/13 anonim válasza:
Igen én szeretem.
Elvezem a pasi reakcióit 😀
8/13 anonim válasza:
Igen. A páromnak vagy szexpartneremnek szívesen csinálnám, ha ehhez van hangulata. Bár nehéz lenne nem hozzáérni szájjal, de ha kell, kibírom:D
Nem értem azokat, akik azzal jönnek, hogy ebben neki mi a jó, meg csak akkor, ha a pasi is viszonozza valahogy stb. Miafsz nem is értem. Aki nem képes a másiknak örömet okozni önzetlenül, annak minek van bárkije is? Mi ez önzőség sokakban?
9/13 anonim válasza:
Ha nem érhetnék hozzá a számmal az nem tetszene. A másik meg hogy mi az hogy a pasi semmit nem csinál? Azért reakciói lennének?
18L
10/13 anonim válasza:
Neki szeretek örömet okozni, ő meg szereti ha csak úgy kézzel csinálom néha. Ezért szívesen csinálom. Na meg imádom az arcát látni a végén. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!