Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasiknal, hogy csak szakitas utan jonnek ra, hogy komolyat szeretnenek valakivel es nem csak osszejarni?
Nem. Ilyen nem létezik. Csak egy állandó puncit akarnak maguk mellett tudni.
Mint amikor viszony után azzal jön hogy "ez ráébresztett mennyire szeretlek és csak te kellesz"
Ahha... 🤮
Volt ilyen. Nem nekem mondta el, hanem az egyik haverjának tűnt fel, hogy az amúgy mindig jókedvu, csajozós buligép teljesen kiborult és semmihez sincs kedve. Fél év után hozakodott elő a haverja a témával, nem is tudta, hogy már nem járunk össze.
Mint kiderült, nem merte bedobni a “járjunk” kártyát, mert én az első alkalommal leszögeztem, hogy ez csak laza alkalmi szexkapcsolat, semmi több. Ő meg szép lassan szerelmes lett. Az is kamu volt, amiket mondogatott, hogy másokkal is összejár meg jaa nem is baj, hogy abbahagyjuk, mert megismert valakit.
Végül leültünk rendesen megbeszélni és azóta neki is van néha valaki, én meg férjhez mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!