Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, férfiak! Előfordult...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Előfordult már, hogy egy idegennel megosztottátok mit tennétek egy làny, nő ismerősötökkel szexuálisan?

Figyelt kérdés

dec. 2. 16:52
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Nem, nem volt kinek mondani.
dec. 2. 17:12
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Persze,többször is volt.
dec. 2. 18:09
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Igen
dec. 2. 20:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem az a fura, hogy nem osszák meg ezt egymással az emberek.
dec. 5. 21:22
 5/7 anonim ***** válasza:
miért kérdezed?
dec. 6. 00:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Haverokkal se, idegenekkel meg pláne nem. Ez a két emberre tartozik miket művelnek, nem a dicsekvésért csinálom.

Ráadásul akik dicsekedni szoktak vele, elég gyengék benne 🤣

Illetve ha tetszik egy nő, de nem voltunk még együtt, akkor max annyit jegyzek meg, hogy jó lenne... Viszont nem feltétlenül szoktam ezt sem jelezni.

dec. 6. 06:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyesmiről gáz beszélni. Arról beszélgetni pedig, hogy beszélgetünk-e róla, hát...

Csinálni kell.

dec. 6. 07:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!