Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban minden vágyadat megosztottad a partnereddel?
Fétiseket, extrém vágyakat, stb.?
Gáz lenne szexkapcsolatban, ha néha romantikusabb együttlétet szeretnék?
Majdnem mindent elmondtam neki!
Partnerre vállogatja de szerintem belefér az is!!
Igen elmondtam neki, hiszen ezért szexkapcsolat. Csak erről szól, h kiéljük a vágyainkat egymással.
Az emberfüggő, ha vki néha gyengédebb, romantikusabb együttlétre vágyik. Van aki belemegy, van aki nem akar romantikázni.
L
Szex után belefér egy kis összebújás és simi?
Nem irtóznak ettől a pasik?
igen, elmondtunk mindent
igen, belefért a túra, vacsora, séta, bújás, ölelkezés, tv-zés, együttalvás is
42/F
Mindent elmondtunk egymásnak, bár nem mindent próbáltunk ki.
Romantikázás nálunk belefért, még kádban pezsgőzés is volt.
Én szexkapcsolatban vagyok már évek óta. Megbeszéljük a vágyainkat, a durvábbakat is és csak azt csináljuk, ami mindkettőnknek jólesik. Összebújás is lehetne, mert Ő igényli, inkább miattam nincs, de akkor is simiz közben, csak épp nem fekszem a karjaiba. Mivel mindketten korrektek vagyunk egymással, fel sem merül bennünk az, hogy valamit "nem illik" csinálni, mert ez nem párkapcsolat. Pl. azért ne legyen csók, mert azt csak a szerelmemnek tartogatom? Bullshit! Igaz mi már nem a fiatal korosztály vagyunk, nem bonyolítjuk túl a dolgokat szabályokkal. :)
36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!