Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyobb jobb, de nem a méret a lényeg? Ez hogy lehet igaz?
Férfiként nem én fogom megfejteni a f.szméret ősi titkán, de tisztán logikai szempontból semmilyen ellentmondás nincs a két állítás között.
Olyan ez, mintha mittudomén, fényképezőgépek megapixel értékén pörögnél. Egy bizonyos szintet elvársz, hogy elég nagy képeket csinálj, de ha ez adott, már ki nem szarja le, hogy 50, vagy 100? Ettől még a 100 jobb, mint az 50, csak éppen nem múlik rajta semmi.
Szerinted kinek van problémája akkora mérettel?
Ez inkább olyan, mintha egy autóversenyen azt mondanád, hogy a gyorsabb kocsi jobb, de nem az a lényeg. Akkor mi? A Ferrari mindig nyer a trabant ellen.
Logikailag de.
És milyen arányban? Aki olyan, mint te, bárhol megtalálható millió számú. Aki olyan, mint a barátnőd, ritkább, mint a fehér holló.
Na igen, mindig a nagyot választják.
Az én kb. 17/5cm méretem 98% passzol a csajoknak ez a kb. a tökéletes méret összeségében. Nem túl hosszú de kellően vastag, elég a nagyobb méretek kedvelőknek is, és passzol a kisebbekhez is.
Akinek ez kevés ott fejben keresendő a hiba és a 20+ is kevés lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!