Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nagyobb jobb, de nem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagyobb jobb, de nem a méret a lényeg? Ez hogy lehet igaz?

Figyelt kérdés
Ha jobb attól, hogy nagyobb, akkor mégis a méret a lényeg, hiszen lehetsz bármilyen jó, nagyobbal jobb lennél.

ma 15:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
28%
Ha eléri a 17-18 centit akkor mindegy mekkora.
ma 15:16
 2/11 anonim ***** válasza:
48%
Ez egy elég zűrös téma . Kinek ez , kinek az az igénye . Van akinek nem is menne nagy vastaggal , van aki meg arról álmodozik - jogosan , mert a párjának szerényebb adatott .
ma 15:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként nem én fogom megfejteni a f.szméret ősi titkán, de tisztán logikai szempontból semmilyen ellentmondás nincs a két állítás között.

Olyan ez, mintha mittudomén, fényképezőgépek megapixel értékén pörögnél. Egy bizonyos szintet elvársz, hogy elég nagy képeket csinálj, de ha ez adott, már ki nem szarja le, hogy 50, vagy 100? Ettől még a 100 jobb, mint az 50, csak éppen nem múlik rajta semmi.

ma 15:19
 4/11 anonim ***** válasza:
Nincs ellentmondas az allitasok kozott
ma 15:31
 5/11 anonim válasza:
100%
Kinek mi. Én személy szerint oda vagyok a nagy méretért, az átlagost is élvezem de egy nagy meg tud őrjíteni. Ezzel szemben az egyik barátnőm kifejezetten utálja a nagy méretet és nála az szakító ok.
ma 15:33
 6/11 Eöske janeszka21 ***** válasza:
Mert a nagyobb az jó ,a méret nem számít ezt a feleségek hazudják a kis farkú párjuknak mert nem akarják meg bántani
ma 15:40
 7/11 anonim ***** válasza:
#6. Akkor miért mennek hozzá, te nagytudású.
ma 15:43
 8/11 Eric Griffin ***** válasza:
90%
Elmondok egy mesét és akkor talán az összes stresszes kis méretű is érteni fogja. Alkoholista vagy és kevés pénzed van. (Kis farok) Pont arra van elég pénzed hogy mindennap be tudj rúgni a legjobb haveroddal Józsi bácsival akinek egy forintja sincsde az ő piájat is fizetni tudod. (Szex) De a kevés pénz miatt csak Arany Ászokra futja (kis pénisz). Mindketten bebasztok, és mindkettőnek jó. Egyszer annyi pénzed lesz hogy egy nap Peronibol tudtok majd bebaszni. (Szex nagy farokkal). Jobb lesz, de a végeredmény ugyanaz, bebasztok. Aztán Józsi bácsi utána már csak olyanokkal iszogat akik Peronira hívják meg. Uppsz 🤣🤣🤣
ma 15:43
 9/11 A kérdező kommentje:

Szerinted kinek van problémája akkora mérettel?

Ez inkább olyan, mintha egy autóversenyen azt mondanád, hogy a gyorsabb kocsi jobb, de nem az a lényeg. Akkor mi? A Ferrari mindig nyer a trabant ellen.

Logikailag de.

És milyen arányban? Aki olyan, mint te, bárhol megtalálható millió számú. Aki olyan, mint a barátnőd, ritkább, mint a fehér holló.

Na igen, mindig a nagyot választják.

ma 17:12
 10/11 anonim ***** válasza:

Az én kb. 17/5cm méretem 98% passzol a csajoknak ez a kb. a tökéletes méret összeségében. Nem túl hosszú de kellően vastag, elég a nagyobb méretek kedvelőknek is, és passzol a kisebbekhez is.

Akinek ez kevés ott fejben keresendő a hiba és a 20+ is kevés lesz.

ma 17:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!