Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nagyobb jobb, de nem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagyobb jobb, de nem a méret a lényeg? Ez hogy lehet igaz?

Figyelt kérdés
Ha jobb attól, hogy nagyobb, akkor mégis a méret a lényeg, hiszen lehetsz bármilyen jó, nagyobbal jobb lennél.

dec. 2. 15:10
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
49%

"hiába csak egy része az autónak, nem kérsz ilyet"

Pontosan: ha egy szint alatt van, nem kérsz ilyet. Csak nem ez volt a kérdés.

A kérdés az volt, hogy a "nagyobb jobb" és a "nem az a lényeg" ellentmondanak-e egymásnak. Nem mondanak. A nagyobb csomagtartó jobb, egy bizonyos méret alatt nem eladható az autó, de ettől még nem az a lényeg, és nem lesz egy autó jobb, mint a másik, mert 100l-rel nagyobb a csomagtartója.

dec. 3. 17:44
 22/30 A kérdező kommentje:

Ha egy bizonyos méret alatt nem kell, akkor az a lényeg.

Nem a méret a lényeg - hazugság

Nem a méret a lényeg, csak legyen nagy - igaz

Nem a méret a lényeg, csak ne legyen kicsi - igaz

dec. 3. 19:28
 23/30 anonim ***** válasza:
0%
Tehát ha autót veszel, hasznaltauto.hu-n az egyetlen checkbox, amit bepipálsz, a csomagtartó mérete :D.
dec. 3. 19:57
 24/30 A kérdező kommentje:

Olvasd el újra.

dec. 3. 20:48
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Mert a második rész hazugság. A méret fontos. Nagyon is. Ha egy bizonyos méret fölött és alatt van, akkor nem számít. Nekem ez 16-20 között van, átlagtól vastagabb. Sajnálom, de egy 12-13 centist nem tudok élvezni, csak szenvedés.
dec. 5. 09:54
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

Nem kell újra elolvasnom, tökéletesen értem, amit írtál, csak nem értek vele egyet.

Szerintem egyeztessük le néhány gyakran összekeveredő fogalom jelentését, hogy ugyanarról beszéljünk:

1) "a méret nem számít": 5cm, 15cm, 25cm - nincs különbség, a szex ugyanolyan

2) "a méret nem fontos": van különsbég, de alig észlelhető

3) "nem a méret a lényeg": a különbség számottevő, de áthidalható, nem erre kell fókuszálni

4) "a nagyobb jobb": 5cm szar, 15 cm elfogadható, 25cm király

5) "a méret a lényeg": a nagyobb jobb, ÉS jó méret = jó szex, rossz méret = rossz szex

6) "bizonyos határokon belül nem számít": 5cm szar, 25cm szar, de a 13, 14, 15, 16 kb ugyanolyan

A lányok felváltva kommunikálják az 1-2-3 pontot, de valójában a 6-osra gondolnak. Te pedig egyenlőségjelet teszel az ötös és a hármas közé, és indkolásul a hatosnak az egyik felét használod.

dec. 5. 10:51
 27/30 A kérdező kommentje:

Igen, ez a leggyakoribb női válasz.

Ezt nagyon rosszul gondolod.

dec. 5. 13:19
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

"Ezt nagyon rosszul gondolod."

Jaj, ne már. Pontosan melyik részét gondolom rosszul?

dec. 5. 13:42
 29/30 A kérdező kommentje:

Kb az egészet. 25cm nem király, a hármas és az ötös pont nem lehet egyenlő. A nők véleményét a #25 tükrözi.

dec. 5. 13:56
 30/30 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem most te olvasd el újra, amit írtam.
dec. 5. 15:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!