Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 éves kapcsolatomban sajnos csúnyán lett vége.
Ahhoz össze kell szednem magam, hogy újra tudjak és merjek nyitni más férfiak felé.
A legutóbbi barátnőm profin eljátszotta, hogy szeret, de kiderült, hogy csak azért színészkedett, hogy elhalmozzam drága ruhákkal, meg vegyek neki ékszereket.. sok milliót költöttem rá, azóta nem tudok bízni a nőkben.
Apám gyár tulajdonos és több nagy hozamú befektetése van, emiatt nekem se kell nélkülöznöm és én hülye ezt elmondtam annak az aljas nőnek ezt az egyik randinknál és fel se tűnt, hogy azután nagyon elkezdett hajtani rám, a kedvemre tett stb.. de csak azért hogy kihasználjon. Tanuljatok a hibámból.
Most egy kis faluba költöztem és itt bérlek házat és nemhogy nem említem meg senkinek se hogy van vagyonom, hanem eljátszom hogy átlagos életet élek, (csak épp nem dolgozom) mert tudom hogyha valaki így "szegénynek" tettetve belém fog szeretni, akkor az igazi szeretet lesz és nem pedig pénzre megy!!
Volt egy kamaszkori barátnőm,aki megcsalt. Később derült ki,hogy soha nem is volt szerelmes belém,csak hálából ment bele a testiségbe mert jó voltam hozzá...
Tavaly beleszerettem egy nálam jóval idősebb nőbe,mert kikezdett velem. Majd nyilvánosan megalázott,több kolleganőnket is ellenem uszította és gyakorlatilag a padlóra kerültem.
Idén egy új társkereső platformról lett egy 2 napig tartó kapcsolat. Kimondtuk,hogy együtt,hogy ezt meg azt csinálná nekem szexuális értelemben meg nagyon szeret azt utána nem sokkal lapátra tesz,hogy nincs meg a kémia. Ez meg olyan nagy kamu... Ez volt 2 hete.
Itt vagyok 27 évesen,mostanában már olyan visszajelzéseket kapok hogy külső-belső rendben azt mégse kellek.
Szerintem még az ünnepek előtt a nyári 1.alkalom után ismét elmegyek örömlányhoz ha már az őszinte viszonzott érzelmek kimaradnak akkor legalább nekem is lehessen részem valamilyen pozitív élményre ilyen téren is.
Hiányolom azt opciót hogy
Nem kellek senkinek 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!