Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kisgyermekes nők, hogy ha épp...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisgyermekes nők, hogy ha épp nincs kedvetek szexelni akkor mivel lehet meghozni?

Figyelt kérdés
Inkább olyan nő válaszai érdekelnének akiknek kisebb a libidójuk és van 10év alatti gyerekük.

2023. okt. 5. 20:18
 1/6 anonim ***** válasza:
81%
Avval, hogy hagynak kipihenni magam, és néha időt fordítani magamra, hogy nőnek érezzem magam. Ha ezek rendben vannak, az a libidóra is hat.
2023. okt. 5. 20:43
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Ahogy az #1-es írja, hogy hagynak pihenni, feltöltődni. S az sem árt ha éreztetik szeretnek, fontos vagy - nem csak az egész napi robot után "na gyere dugjunk mert kanos vagyok".
2023. okt. 5. 20:47
 3/6 A kérdező kommentje:
#1 A pihenést megértem de én szoktam hagyni pihenni. Tudom, hogy a háztartást vezetni is elég melós de munkahelyen nem dolgozik és ha fáradt le szokott pihenni.
2023. okt. 5. 21:13
 4/6 A kérdező kommentje:
#2 Nem bánok vele úgy mint egy szexbabával. Megértem az elutasítást is csak gondoltam háta van valami tippetek esetleg.
2023. okt. 5. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:
71%

Nálam a pihenés és a romantika.

Simogatás, puszilgatás, csók. Bár én 4 év után is így kívánom a párom, mint gyerek előtt.

2023. okt. 5. 22:03
 6/6 anonim ***** válasza:
74%

Számomra a legrosszabb az volt, hogy egy idő után, CSAK akkor érintett meg a férjem, ha dugni akart. Azaz, bármiféle közeledése kizárólag szexuális célból volt. Na, az rettenetesen megalázó és kiábrándító.

Nálam amikor picik voltak a gyerekek, sajnos mindig nagyon sokáig tartott a vágymentes időszak, egyszerűen a hátam közepére sem kívántam, őszintén. Ki kellett várni, hogy ez elmúljon.

2023. okt. 5. 22:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!