Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1. Nem vagyok megelégedve magammal.
2. Nem igazán sikerül olyat találni akivel meglenne az összhang.
3. Nincs bizalmam, sok a negatív élményem.
F
-Mert az egyedüllétem számomra nem hiányállapot..
-A mai világ "Többet érdemelsz" propagandájával agymosott csibéivel már megismerkedni is lehetetlen ha nem Lamborghiniből kiszálló Jason Momoa vagy.
-A korosztályban stimmelők jelentős hányadának már ott a zabigyereke.
-Mert így nem kell elszámolnom senki felé az időmmel, tetteimmel. :)
.. mindezek ellenére, nem zárkózom el attól hogy legyen, de nem keresem, pláne nem görcsösen.
Soha nem mertem nyitni a nők felé, de úgy érzem így több évtized távlatából, nem buktam akkorát.
Kortársaim, és itt bőven 35+ osokról van szó, látom az idegileg kimerült anyukákat, a végtelenségig leharcolt, kimerült férjeket, akik a lakás, hitel, számlák miatt szétdolgozzák az agyukat is, nincs egy nyugodt pillanatuk sosem.
Igaz nincs családom, de van szabad időm, van hobbim, meg tudom venni magamnak ami tetszik, ha akarok utazok, stb.
Szegény és csúnya vagyok, ráadásul művelt emberként vannak személyiségbeli elvárásaim is - tehát ilyen kombinációval már semmi esélyem.
😭
Szerelmi csalódás miatt nem kell senki komoly.
Ahogy érzem hogy komolyodik a dolog bármelyik részről én dobbantok.
Több mint egy évig szenvedtem legutoljára, amikor szerelmes voltam. Azt hittem hogy bele fogok őrülni.
(44F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!