Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit éreznél, ha megtudnád,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreznél, ha megtudnád, hogy az exed megházasodott?

Figyelt kérdés
Írj kérlek nemet, kort, és hogy meddig voltál együtt az exeddel!

nov. 30. 22:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálnám szerencsétlen pasit aki elvette. :D

30f

nov. 30. 22:43
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Semmit sem érzek, van amelyik már gyereket is szült azóta a férjének.

F

nov. 30. 22:57
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Én csak örülök. Több exem is nős már, jó látni hogy megtalálták a boldogságot.

30N

nov. 30. 23:19
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Most válik újra XD
nov. 30. 23:20
 5/14 anonim ***** válasza:
Enyém már elvált :D gyerek is van
dec. 1. 00:02
 6/14 anonim ***** válasza:

Semmit. 37 vagyok, 18-25 éves koromig voltam vele

(első kapcsolatom volt. Szakításunk után kb 3 héttel jöttem össze a mostani párommal akivel 9 hónap múlva meg is született az első gyerekünk, 2,5 év múlva a 2.)

dec. 1. 00:08
 7/14 Laylah ***** válasza:
100%

Nos, nézzük:

- az elsőnek volt egy komoly kapcsolata, annak vagy 3 éve vége lett, azóta is egyedül van, nem volt házas. Neki mondjuk örülnék, ha összejönne, a maga módján jó ember.

- a másodiknak, amennyire tudom és látom, utánam egy kapcsolata volt (még vagy 15 éve), azóta sincs senkije. Ő inkább ilyen fanboy típus, nem férjnek való, szóval erősen meglepne.

- a harmadiknál gyerek van, de tudtommal házasság nem volt. Nem is nézem ki belőle, mondjuk az apaságot is nehezen tudom hozzátársítani...

- a negyediknél összejött a házasság, bár nem tudom, hogy tudja a csaj elviselni az ágyban, de ez már az ő gondjuk. Amolyan papucsférjnek tudom elképzelni.

- az ötödikről nincs infóm azóta, hogy szakításunk után 5-6 évvel, pár mondat beszélgetés után megkért, hogy inkább ne kommunikáljunk, mert visszajönnek az érzései irántam. A látottak alapján azóta sem volt senkije. Rendes srác amúgy, de nagyon zárkózott és nem is nyit a világra, teljes mértékben otthon ülő, nagyon meglepődnék, ha megtudnám, hogy megnősült, de örülnék neki.

- a hatodiknak volt menyasszonya, de házasságig nem jutottak el. Most látom, nagy meglepetésemre, hogy Belgiumban él :D :D :D (mostani párom belga) Szerintem ő sem férjnek való, de örülnék, ha összejönne neki.

- a hetedik elvált volt, mikor megismertem, ő nem is akart többé komoly kapcsolatban lenni, kamionozik utolsó infóm szerint és közben utcanénikkel hál. Ott csak a nőt sajnálnám, mert vagy teljes mértékben nyitott lenne a kapcsolat, vagy agyba-főbe csalná a háta mögött.

- a nyolcadiknál volt esküvő, azon meg is lepődtem, mivel évekig egy olyan csaj után loholt, aki rá sem hederített.

- a kilencediknek sem volt azóta (~3 éve) senkije. Ő sem egy férjnek való típus, inkább valami filozófus fajta, aki a világtól elzárva, a saját gondolataiban érzi a legjobban magát, könyvekkel és főleg tanító jellegű videókkal körbevéve.

dec. 1. 01:46
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Húh. Jó sok exed van te lány. :D
dec. 1. 05:40
 9/14 anonim ***** válasza:
Semmit. Olyan ez mint a használt autó. Kiélvezted a száguldás örömét, meguntad, már nem lelted örömed benne, had örüljön neki mostmár más:)
dec. 1. 05:59
 10/14 anonim ***** válasza:

Semmit. Az exem pont lecarom.

Ha te nem, akkor képtelen vagy túllépni rajta.

dec. 1. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!