Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreznél, ha megtudnád, hogy az exed megházasodott?
Sajnálnám szerencsétlen pasit aki elvette. :D
30f
Semmit sem érzek, van amelyik már gyereket is szült azóta a férjének.
F
Én csak örülök. Több exem is nős már, jó látni hogy megtalálták a boldogságot.
30N
Semmit. 37 vagyok, 18-25 éves koromig voltam vele
(első kapcsolatom volt. Szakításunk után kb 3 héttel jöttem össze a mostani párommal akivel 9 hónap múlva meg is született az első gyerekünk, 2,5 év múlva a 2.)
Nos, nézzük:
- az elsőnek volt egy komoly kapcsolata, annak vagy 3 éve vége lett, azóta is egyedül van, nem volt házas. Neki mondjuk örülnék, ha összejönne, a maga módján jó ember.
- a másodiknak, amennyire tudom és látom, utánam egy kapcsolata volt (még vagy 15 éve), azóta sincs senkije. Ő inkább ilyen fanboy típus, nem férjnek való, szóval erősen meglepne.
- a harmadiknál gyerek van, de tudtommal házasság nem volt. Nem is nézem ki belőle, mondjuk az apaságot is nehezen tudom hozzátársítani...
- a negyediknél összejött a házasság, bár nem tudom, hogy tudja a csaj elviselni az ágyban, de ez már az ő gondjuk. Amolyan papucsférjnek tudom elképzelni.
- az ötödikről nincs infóm azóta, hogy szakításunk után 5-6 évvel, pár mondat beszélgetés után megkért, hogy inkább ne kommunikáljunk, mert visszajönnek az érzései irántam. A látottak alapján azóta sem volt senkije. Rendes srác amúgy, de nagyon zárkózott és nem is nyit a világra, teljes mértékben otthon ülő, nagyon meglepődnék, ha megtudnám, hogy megnősült, de örülnék neki.
- a hatodiknak volt menyasszonya, de házasságig nem jutottak el. Most látom, nagy meglepetésemre, hogy Belgiumban él :D :D :D (mostani párom belga) Szerintem ő sem férjnek való, de örülnék, ha összejönne neki.
- a hetedik elvált volt, mikor megismertem, ő nem is akart többé komoly kapcsolatban lenni, kamionozik utolsó infóm szerint és közben utcanénikkel hál. Ott csak a nőt sajnálnám, mert vagy teljes mértékben nyitott lenne a kapcsolat, vagy agyba-főbe csalná a háta mögött.
- a nyolcadiknál volt esküvő, azon meg is lepődtem, mivel évekig egy olyan csaj után loholt, aki rá sem hederített.
- a kilencediknek sem volt azóta (~3 éve) senkije. Ő sem egy férjnek való típus, inkább valami filozófus fajta, aki a világtól elzárva, a saját gondolataiban érzi a legjobban magát, könyvekkel és főleg tanító jellegű videókkal körbevéve.
Semmit. Az exem pont lecarom.
Ha te nem, akkor képtelen vagy túllépni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!