Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak hogyan kezdik el az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak hogyan kezdik el az intimitást egy párkapcsokatban?

Figyelt kérdés

Ha egy 28 éves férfinak van egy 22 éves barátnője, akivel nemrég alkotnak egy párt, a lány elárulja a férfinak a kapcsolat 1.5 hónapjában, hogy még szűz.

Akkor a férfi hogyan vezeti be az intimitást a kapcsolatba (a csókolózáson és a simogatásokon stb kívűl)?

Mármint miket tesz, hogy ne ijessze meg a lányt, hogy ne éreztesse magát nyomulósnak.

Próbáltam érthetően feltenni a kérdést, értelmes, normális válaszokat szeretnék.

Előre is Köszönöm a segítséged!

ma 19:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Úgy gondolom, erre nincs szabály,a helyzettől függ.
ma 19:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a dolgok ösztönösen jönnek. Egy 22 éves nő egy felnőtt ember, nem egy 15 éves tini. Borzalom az a tehetetlenség amit itt nap mint nap olvasok. Érdemes lenne beszélgetni ezekről a dolgokról. Ő mit érez, mit szeretne, vannak-e aggodalmai, mi esik neki jól ha nagának csinálja, hogy lesz a védekezés stb. Ezek kb az alapok. Csók simogatás megvan, ha a hangulat adott, akkor lehet tovább lépni. Amikor kettesben vagytok, és ideálisak a körülmények.
ma 19:12
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
figy a legtöbb ember nem megijedni szokott a szextől, hanem szexelni AKAR. szóval a kérdés az mikor ugranak már egymásnak
ma 19:16
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
Az gáz ha egy 22 éves lányt még úgy kell rávezetni mint egy 15 évest. Amúgy, most mit vársz, intim részleteket? Hát hogy, úgy, lépésről lépésre, finoman.
ma 19:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Te, ezt embere válogatja. Vagy akár nője. Mert mindenki másmilyen. Értsd úgy, hogy valaki pofonvág már csak azért, mert ránézel, a másik meg behúz téged egy bokorba, és szó nélkül lesmárol. Mindezek szűz tini fiú koromban történtek velem. Tehát nője válogatja, hogy mit mikor enged, de ha elvesztetted a türelmed, és nem mertél kezdeményezni, rá lehet kérdezni. Én is azt tettem a volt menyasszonyomnál. (Az első csókot is és a szexet is megkérdeztem. Pedig volt előtte már kettő, aki simán lenyomta a nyelvét a torkomon már az első randi napon.) Mire ő azt felelte, lehet. Persze, bizonyos idő után.
ma 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!