Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mennyi energiát fektettek 1 induló kapcsolatba? Mi az amivel a legjobban kifejezitek hogy kell nektek az a nő párkapcsokatra?
Figyelt kérdés
Ha nagyon bejön a kiszemelt és úgy néz kapcsolat lesz belőle, mennyit írtok neki mennyit keresitek, hogy fejezitek ki hogy járni akartok vele nem csak limlom dolog lesz belőle. Mennyire hajtotok?2023. aug. 26. 14:39
1/8 anonim válasza:
amennyi szükséges figyelembe véve, hogy a másik fél hogy áll hozzá.
2/8 A kérdező kommentje:
Kifejtenéd mitől másabb mint mikor csak simán beakarsz cserkeszni 1 csajt vagy megakarod hóditani a nagy ő-t?
2023. aug. 26. 14:46
3/8 anonim válasza:
Szerintem, hogy a szarban is melletted áll.
4/8 anonim válasza:
Kezdetben szinte semmenyit.
Idővel ha látom komolyan gondolja akkor mindent megteszek, megtartsam.
Megtanultam már, hogy felesleges tekerni.
6/8 anonim válasza:
#2 nálam nincs ilyen, hogy "becserkészek".. akire időt szánok azzal hosszútvára tervezek. Ezért is "fogyasztom" még mindig az első páromat immáron 15 éve. #1 voltam.
7/8 anonim válasza:
Limlom dugás és lepattintás lesz belőle, ha amúgy nem érdekled.
8/8 anonim válasza:
amennyit én is viszonzásul kapok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!