Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy romantikusnak induló, de párkapcsolati fázisba még nem jutott ismerkedést át lehet még menteni barátságba?
A kérdés leginkább az, hogy "Minek?"
Mi a cél ezzel, mi a haszna, mi az oka?
Ha az emberek őszinték lennének nem àlarc mögött hitegetve talizunk majd..mi az utolso dàtum 2022.02.22 csak mert ez olyan ezos a sok kettestől..
Ha élőbe odajössz azt mondod tarts ki vàrj rám 10évet akkor vàrok..
De itt 8000kérdés közt melyiknek higgyek?elrarablàs megfélemlités forditott pszihologia..a zsarolni fog majd ha nem akarsz tőle semmit a gyerekekkel ezt béla azt hittem te de a főnök csinàlta..
Az ittleszel a szomszédba meg velük történt meg..a paprika csoki a bunkotol meg ott ismerkedtek meg..
Minek kellett a jàtszma?hittem a romantikus üzijeidnek..
Talàltam egy könyvet kerestem benne a jelet de nem volt mert a könyvtàros sztorit is olvastam ..
Nem vagyok skizo meg ilyenek amit itt irtok..csak megfàradt a lelkem .
Mivel olvastàl tudod milyen életem volt nem könnyű de egészséges maradtam.. mindenki meghalt..engem nem szülők neveltek igen főzni se tanultam meg-ezért mondtad akkor azt is te anyudtól mamàdtól tanultál főzni..ittam minden szavad a mai napig hallom visszaidézem..közben már ott átvertél..
Nem akarok barát lenni és itt levelezni..
Szerelemmentesítek.
Szerelemmentesítek.
Szerelemmentesítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!