Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 26 vagyok. Hetero. Valahogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 vagyok. Hetero. Valahogy mégis érdekel az anális sex ha nekem csinálnák. Szerintetek? Nevezhetem magam heterónak?

Figyelt kérdés
nov. 29. 16:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha erdekel es tetszene, akkor nem mindegy? Nem ezzel a tablaval jarkalnal az utcan sem a fejeden :) hajrá, probald ki. Ha nem jott be, onnantol csak te dugsz.
nov. 29. 16:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindaddig, míg nőnek született partnertől kapod ezt a fajta kényeztetést.
nov. 29. 17:01
 3/9 anonim ***** válasza:
47%
Nem..egy csicska huszár langyos kávé,homokvár vagy..
nov. 29. 17:11
 4/9 anonim ***** válasza:
49%
Búzás vagy.
nov. 29. 17:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Felizgulsz a férfi testre? Izgat más farka?

Ha csak nővel érdekel a dolog akkor az hetero. Mindegy hogy hova szeretnéd az számít hogy kitől

nov. 29. 18:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel addig nincs baj amíg nővel próbàlnád ki. Ha férfivel is, akkor már messze vagy a heterotól.
nov. 29. 18:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Semmi értelme ennek a fogalmi kategórizálásnak. Mindenki úgy csavarja a definíciókat, hogy az még safe space legyen :D
nov. 29. 19:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Normális. Egy kis izgatás análnál pluszba a másik szerv stimulálàsa közben óriási érzés a pasinak. Ettől még nem meleg
nov. 29. 21:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Nővel kívánod? Akkor igen.

A hetero-, vagy homoszexualitás nem azon múlik, hogy hogyan akarsz szexelni, hanem hogy kivel.

Ha azt élvezed, hogy leszop egy nő, az nem jelenti azt, hogy annak is örülnél, ha leszopna egy férfi.

nov. 29. 21:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!