Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Óvszerrel olyan érzésem van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óvszerrel olyan érzésem van hogy nem volt teljes a szex. Miért ? Úgymond hiányérzet hogy nem érintkezek rendesen a nővel,úgymond félig meddig kapom meg őt. Viszont ha óvszer nélkül szexelek akkor nincs utánna hiányérzetem.

Figyelt kérdés

nov. 29. 08:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez csak egy kérdés lesz, nem kötekedés.

Ha tegyük fel ismerkedsz, és pont egy olyannal sodor össze az élet, aki szimpatikus és tudnál vele kapcsolatot teremteni, de egyszer csak kiderülne, hogy bizonyos okok miatt nem szedhet fogamzásgátlót mert ugye ilyen is van, te meg nem húzol gumit mert nem jó úgy, akkor ilyenkor mit csinálsz?

Tényleg csak kíváncsiság, mert szerintem nem sok nő megy így bele szexbe.

dec. 21. 07:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Én se szeretek óvszerrel szexelni nincs olyan stimuláló érzés olyan érzéketlen. Volt olyan is hogy már háromnegyed órája kedvenc pózaimba csináltam és egyszerüen nem bírtam elmenni. Lehuztam a kedvenc pózomba 3perc után el is durrant.
dec. 21. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!