Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Akinek 17cm alatti mérettel rendelkező párja van nektek nincs hiányérzetetek? Nem vágytok a nagyobb farokra?
Figyelt kérdés
2023. nov. 28. 11:25
2/15 anonim válasza:
Amikor olyan volt, tökéletesen megfelelt, de most, hogy nagyobb van, nem bánom :)
3/15 A kérdező kommentje:
2-es
De ha megint kisebb méretű partnered lenne nem éreznéd visszalépésnek?
2023. nov. 28. 11:30
4/15 anonim válasza:
Maradj már ezzel a pöcs méregetéssel.
5/15 anonim válasza:
Ezt minek újra megkérdezni?
Az előző 50 válasz nem volt elég?
6/15 anonim válasza:
A nők 99% azt se tudja, igazából mekkora a pasijának a farka.
Én már adtam el a farkamat 18cm-nek, a csaj meg még azt mondta, hogy biztos csak ekkora, nem nagyobb, erről ennyit ...
7/15 anonim válasza:
Nekem egy 20 és egy 16 centis műpéniszem van, így elég jól tudom a méreteket.
Van hiányérzetem, ezért nem jövök össze egy kisebb mérettel rendelkező pasival. Legalább 18 centi kell és olyan 20 centiig jó minden pózban.
8/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Szerintem a pasimnak azért jóval kisebb mint 17 cm és mindig azt érzem, hogy annyira tökéletes a forma, hogy ennél jobb nem is lehetne.
9/15 anonim válasza:
Az én pasimnak szép formájú és betonkemény farka van. Sportol és közel 190cm magas. A legkevésbé sincs hiány érzetem bármennyire is meglepő. Bár tény, hogy én sem vagyok egy hangár :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!