Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tud kielégíteni a barátom de én ki tudom magamat, miért van ez?
Figyelt kérdés
Maszturbálás közben mindig elmegyek, de a barátomnak még sosem sikerül eljuttatnia az orgazmusig. Miért lehet ez? Férfiként nem esne ez nektek rosszul? Nem akarom őt megbántani, de ezt már kezdem gáznak éreznima 20:15
1/5 anonim válasza:
Egy nőnek sokkal több minden kell, hogy jó legyen egy jó szexhez. Más pasival sem sikerült?
Valószínű, hogy gyakorolni kellene. Jobban irányítani, hogy mit csináljon pl.
Az ember saját magát mindig jobban ismeri, mint a párja, hogy mi a jó és mit hogyan a legjobb.
2/5 anonim válasza:
Nálunk is így van, sajnos én molett nő vagyok, a fiúm vékonyka, és alacsony! Jó vele, de szeretném őt boldognak látni!
3/5 anonim válasza:
Arról egyébként tud hogy neked hogy lenne jó? Kommunikáltok?
4/5 anonim válasza:
Legyél korrekt, és mond el neki! Ha szereted, és nem akarod elhagyni, akkor tarts szeretőt.
5/5 anonim válasza:
Vagy nem úgy csinálja, ahogy neked jó, vagy valamiért nem tudsz ellazulni... Esetleg is-is,.pl kérdés, hogy exekkel mennyire működött.
Velem volt már mindhárom variáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!