Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barâtom mérete kb 12-3 cm, de elég vastag. Még nem voltunk együtt. Sanszos, hogy ezzel nem fog tudni kielégíteni?
Ha az első, még örülhetsz is neki, hogy nem túl nagy neki. Amúgy az elég vastag mit jelent?
Mégvalami: mindig a fiúk méretéről van szó, pedig a nőknél is mindenféle méret van punciban. Nekem pl 15/4 a farkam, tehát átlagos hossz, és inkább vékony. Volt olyan szexpartnerem, hogy nyomtam neki kutyában tövig (ebben a pózban megy a legmélyebbre), és mégsem éreztem, hogy bement neki végig, még kellett volna pár centi. Túl kicsi voltam hozzá. Jelenlegi barátnőmnek pedig ugyanebben a pózban sikerült komoly fájdalmat okoznom, mert neki már ez is túl mély volt... És az elején még most is óvatosnak kell lennem, olyan szűk. Pedig bevolt már járatva rendesen előttem is. Szóval a te puncidtól is függ a dolog.
Úgy látszik a hülyeség tényleg ragadós.
Már nem csak a kis csicskák méregetik hanem a csajok is. 🙈🥶👺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!