Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha attól a csajtól, akire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha attól a csajtól, akire mindig nagyon vágytál, de mindig elutasított és levegőnek nézett, kapnál 10 percet ami alatt az alábbiak közül egyet csinálhatnál vele, mi lenne az?

Figyelt kérdés
Nincs kombináció, egyet és csak egyet lehet választani önmagában.

nov. 28. 19:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ja és utána én is pofánverném mert megérdemli.
nov. 28. 23:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Seggbe dugnám előkészületek tágítás minden nélkül.

Tudom szemét dolog de bosszúálló vagyok sajnos és amúgy is elméletben beszélünk.

nov. 28. 23:04
 13/14 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy egy ilyen kiveteles helyzetben mégis mennyien választanák a hagyományos puncidugást..
nov. 28. 23:35
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretek dugni. Jó nekem is, a lánynak is. Szóval valószínűleg azt választanám, de a seggnyalatáson azért még gondolkodom, mert azért az a szexualitás egy magas gourmet szintje.

A kérdező gondolt egy konkrét lányra, amikor ezt a kérdést kiírta?

tegnapelőtt 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!