Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pàromnak appal vezérelhető maszturbátort vettem. Csinálhatom ezt vele nyugodtan?
Az a terv, hogy vettem egy csikló izgató sikosítót, ami fokozza az érzést.
Ezzel bekenem a maszturbátort, aminek az egyik részét fel kell helyezni, a kis szára viszont felhajlik a csiklóhoz hosszan.
Majd felöltözik és elindulunk étterembe, moziba, stb.
Mindenhol előre küldöm, hogy beszéljen idegenekkel, ő rendeljen, stb. Ilyenkor minden esetben bekapcsolom a vibrátort, és emellett random is többször.
Maradhat benne akár 3 órán át is? Nem lesz kellemetlen, ha végig rezegni fog, vagy nem fog nagyon tocsogni ennyi idő utàn?
Persze, ha én is kibírom hazáig, és nem kapom el a film előtt a wc-ben, vagy a kocsiban.
Elvileg nem lehet gond belőle, ha ilyen sokáig benne van, ha meg kellemetlenséget érez, akkor kimegy a vécére, és kiveszi.
Azért előtte teszteljétek le, hogy nem hallatszik-e ki a rezgés, mert az kínos, ha egy étteremben derül ki.
Meg beszéljétek meg mindenképpen, milyen helyzetekben szabad, és mikor nem bekapcsolnod, nehogy kényelmetlenül érezze magát.
Az a terv.Szóval még nem is szóltál neki?
Szerintem könnyebben belemenne,ha te seg.edbe meg egy análdugó vibrálna!Pldául mikor odamész a pultoscsajhoz italt kérni,vagy a taxissal beszélsz,stb..akkor bekapcsolja.
Így mindketten jól jártok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!