Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extra nagy súlykülönbsèg lehet akadály?
Figyelt kérdés
Extrán elhízott férfi vagyok... 174 cm és 143 kg vagyok. Pár hónapja megismerkedtem egy vékony törékeny nővel, olyan 50 kg körüli. Ő sem és én sem voltam még ilyen súlyú emberrelnov. 28. 14:40
1/8 anonim válasza:
Most csak fantáziálsz erről a nőről, vagy úgy teszed fel a kérdést, hogy a nő jelét adta annak, hogy van nála valamennyi esélyed?
2/8 A kérdező kommentje:
1. Tegnapi randin már egy csók is volt... szóval ez semmi fantázia...
nov. 28. 14:45
3/8 anonim válasza:
Nos akkor, ilyen súlykülönbséggel a lovagló pózt felejtsétek el, a nőnek valószínű nem érné a térdem az ágyat mert fennakadna rajtad és nem tudna normálisan meglovagolni, vagy kutyapózba toljátok, vagy ha óvatos vagy misszionáriusban megdughatod, csak figyelj hogy ne feküdj rá annyira. Egyszer olvastam, hogy Amerikában egy dagadt fószer úgy tolta missziben a nőjét, hogy a nő feje beszakította a gipszkarton falat és mentőt kellett hívni.
Szóval óvatosan.
1es voltam
5/8 anonim válasza:
A lovagló póz pontosan jó, ha máshogy nem akkor fordítva.
6/8 anonim válasza:
Jó a lovaglo meg kutya is. Misszi inkább úgy hogy térdelsz előtte, nem fekszel rá. Az neked is könnyebb és csiklo izgatás is mehet közben
8/8 anonim válasza:
Nem nyomd agyon szegény csajt 😀 Amúgy ha túl nagy a beled és nem lehet a höpörőhöz hozzáférni e miatt akkor legfeljebb sz.ni kézimunkázni fog a csaj, mert a hordónyi hasad úgyis zavarni fogja a manővert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!