Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinek fájós a térde, az szexben mennyire akadály? 19/L
Figyelt kérdés
2022. márc. 1. 17:33
1/15 anonim válasza:
Rengeteg póz van, amelynél egy fájós térdet kímélni lehet. Szóval nem probléma. Páromnak volt egy térdproblémája. Nem volt gond a szex. Meg lehet oldani
2/15 anonim válasza:
Ha te vagy felül akkor szinte semennyire! Ha mögötted térdel akkor már inkább!
3/15 anonim válasza:
Akkor ritkán vagy egyáltalán nem csináljátok kutya pózban! Lehet más pózokat is találni.
4/15 A kérdező kommentje:
Pl milyen poz akkor?
2022. márc. 1. 17:39
6/15 anonim válasza:
attól függ tartós vagy ideiglenes
az átmeneti időszakot csak kibírod
7/15 A kérdező kommentje:
Miert ha tartos, akkor?
2022. márc. 1. 17:42
8/15 anonim válasza:
Oldalt fekve (azt a térdet kímélve, amelyik a rossz) volt nálunk ilyenkor a jó. Én lovagoltam páromon (felé néztem vagy neki háttal. Mikor melyik). Az is jó volt, hogy ő állt én térdeltem az ágyon és én mozogtam.
9/15 anonim válasza:
hát ha tartós, akkor tovább van lovagló, vagy olyan póz amit bír a térde
10/15 anonim válasza:
Gondolom 20 körüli a partnered, nem 60 éves. Ha fáj térde, az porc probléma. Vegyen bodys boltban porcerősítőt vagy kollagént, MSM-t, glükózamint, kondroitint és jó lesz újra a térde.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!