Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Zavar hogy a barátnőm kövér,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar hogy a barátnőm kövér, hogy mondjam meg neki?

Figyelt kérdés

Szeretem, de szex közben nem indít be annyira, mintha vékonyabb lenne. Több pózban is nehezebb hozzáférni, nem tudok olyan mélyre hatolni a pár centis plusz zsírpárna miatt bizonyos pózokban és nem tudom a karjaimban tartani sex közben se.

Utóbbinak biztosan ő is örülne, de a jelenlegi súlyával nem tudnám kivitelezni. :((((

2023. jún. 6. 11:46
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés az, hogy ilyen volt e akkor is,mikor összejöttetek? Mert ha igen, akkor miért kellett őt választanod,akkor jó volt?
2023. jún. 6. 11:48
 2/48 Rocco20 ***** válasza:
37%

Ha azt mondod neki hogy nem vonzó mert kövèr akkor szerintem veszi a cèlzást.

De mondjad neki után, hogy azèrt szex lehet bármikor csak sötètbe.

2023. jún. 6. 11:50
 3/48 anonim ***** válasza:
84%
Mennyire kövér?
2023. jún. 6. 11:51
 4/48 anonim ***** válasza:
88%
Ezek szerint ti is csak amolyan "partneri" alapon jöttetek össze, hogy kéne valaki és hát ott egy lehetőség? :D Gondolom nem most jöttél rá, hogy milyen lányok tetszenek, és valahogyan a barátnőd lett. Szerintem ezt nem lehet úgy elmondani, hogy ne essen rosszul neki, mindenképp vele jár. Esetleg azt tudod megpróbálni, hogy rendesen elkezdesz adni magadra, eljársz sportolni és nem sunnyogod el őket, és nem titkolod hogy ki is akarsz valahogy nézni rendesen. Volt párom mindig akkor kezdett el szintén tornázni magától, amikor én is.
2023. jún. 6. 11:55
 5/48 anonim ***** válasza:
81%

Nem mindegy, hogy akkor is ilyen volt-e, amikor összejöttél vele?

Ha igen, akkor minek kellett? Nagyon csúnya dolog az, hogy valaki arcába tolod ezek után, hogy "jó vagy meg minden, de miért nem tudsz inkább másmilyen lenni?" Ha kapcsolat mellett döntesz, akkor olyannak szeresd a másikat, amilyen. Persze ha ő is változtatni akarna, akkor támogasd, de ne erőltesd rá.

2023. jún. 6. 11:57
 6/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő is szeretne változtatni ezen, csak kell egy kezdőlöket, kezdjetek el együtt edzeni. Így a dolog a kölcsönös fejlődésről szólna és biztos vagyok benne hogy neked is van mit javítani magadon ;)
2023. jún. 6. 12:01
 7/48 A kérdező kommentje:

Nem csak szex miatt zavar, nem egészséges és szerintem ő is tudja csak lesz.rja.

Én rendszeresen futok maratonokat, izmos vagyok, szeretek sportolni.

Szeretném ha néha eltudnánk menni kirándulni nagyobb túrákra, de ő 100 méter enyhe emelkedő után már liheg és az izületei is erősen károsodnak a nagyobb tehertől.

Én is megteszek mindent hogy vonzónak találjon. És nincsenek is irreális elvárásaim.

2023. jún. 6. 12:05
 8/48 A kérdező kommentje:
Nagyon szívesen edzenék vele, de ő futni nem nagyon tudna, az izületei tönkremennének, meg a legtöbb sport veszélyes lenne, az étkezésén kéne változtatni. Szoktam is főzni neki is, de mellette mindenféle szemetet összeeszik.
2023. jún. 6. 12:07
 9/48 anonim ***** válasza:
85%
Minek vagy vele?
2023. jún. 6. 12:10
 10/48 anonim ***** válasza:
100%
Mozgásból akkor az úszás lenne számára a megfelelő, az kíméli az izületeket.
2023. jún. 6. 12:11
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!