Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar hogy a barátnőm kövér, hogy mondjam meg neki?
Szeretem, de szex közben nem indít be annyira, mintha vékonyabb lenne. Több pózban is nehezebb hozzáférni, nem tudok olyan mélyre hatolni a pár centis plusz zsírpárna miatt bizonyos pózokban és nem tudom a karjaimban tartani sex közben se.
Utóbbinak biztosan ő is örülne, de a jelenlegi súlyával nem tudnám kivitelezni. :((((
Ha azt mondod neki hogy nem vonzó mert kövèr akkor szerintem veszi a cèlzást.
De mondjad neki után, hogy azèrt szex lehet bármikor csak sötètbe.
Nem mindegy, hogy akkor is ilyen volt-e, amikor összejöttél vele?
Ha igen, akkor minek kellett? Nagyon csúnya dolog az, hogy valaki arcába tolod ezek után, hogy "jó vagy meg minden, de miért nem tudsz inkább másmilyen lenni?" Ha kapcsolat mellett döntesz, akkor olyannak szeresd a másikat, amilyen. Persze ha ő is változtatni akarna, akkor támogasd, de ne erőltesd rá.
Nem csak szex miatt zavar, nem egészséges és szerintem ő is tudja csak lesz.rja.
Én rendszeresen futok maratonokat, izmos vagyok, szeretek sportolni.
Szeretném ha néha eltudnánk menni kirándulni nagyobb túrákra, de ő 100 méter enyhe emelkedő után már liheg és az izületei is erősen károsodnak a nagyobb tehertől.
Én is megteszek mindent hogy vonzónak találjon. És nincsenek is irreális elvárásaim.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!