Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Zavar hogy a barátnőm kövér,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar hogy a barátnőm kövér, hogy mondjam meg neki?

Figyelt kérdés

Szeretem, de szex közben nem indít be annyira, mintha vékonyabb lenne. Több pózban is nehezebb hozzáférni, nem tudok olyan mélyre hatolni a pár centis plusz zsírpárna miatt bizonyos pózokban és nem tudom a karjaimban tartani sex közben se.

Utóbbinak biztosan ő is örülne, de a jelenlegi súlyával nem tudnám kivitelezni. :((((

2023. jún. 6. 11:46
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Mert szeretjük egymást
2023. jún. 6. 12:12
 12/48 anonim ***** válasza:
87%
Sehogy. Ha szereted fogadd el,viszont ha zavar,keress olyat,aki bejön.
 13/48 A kérdező kommentje:
#11 köszi a tippet;)
 14/48 A kérdező kommentje:
Pont azért nem fogadom el, mert szeretem.
2023. jún. 6. 12:13
 15/48 anonim ***** válasza:
57%
Simán kilépnék,frissiben nem húzom az időt , de nem mondanám meg az okot pedig ez mindenkinek magától értetődik . Akkor jobb ha nincs közös hitel vállalkozás és a másikat nem veri sem anyagilag sem sehogy nullára a magány . Átéltem 168cm 65 kg masszív formásból 1 év alatt 80 kg lett , várandósnak nézték pedig lusta volt és ínyenc .
2023. jún. 6. 12:20
 16/48 anonim ***** válasza:
12%
Azonnal dobnam...
2023. jún. 6. 12:24
 17/48 anonim ***** válasza:
82%
Anyámat is szeretem, de egy párkapcsolathoz nem elég szeretni valakit, testi vonzalom is kell.
2023. jún. 6. 12:36
 18/48 anonim ***** válasza:
89%
Ha a szeretet után már ott van a DE, akkor az nem az igazi. Ne húzzátok egymás idejét inkább.
2023. jún. 6. 12:37
 19/48 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer Tinderen beszélgettem egy sráccal aki vékony volt, majd később már Messengeren küldött friss képet amin 30 kilóval több volt. Hát így már nem tetszett, de a randi le volt beszélve. Azt tanácsolta egy haverom, hogy járjak vele és mondjam meg neki hogy fogyjon le :D Hát ha ezt megfogadom szerintem én is ilyen kérdéseket írogatnék ki, csak én inkább össze se jövök olyannal, akinek nem fogadom el a testét.
2023. jún. 6. 13:07
 20/48 A kérdező kommentje:
Szóval nincs esély hogy megváltozzon? :((
2023. jún. 6. 13:12
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!