Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar hogy a barátnőm kövér, hogy mondjam meg neki?
Szeretem, de szex közben nem indít be annyira, mintha vékonyabb lenne. Több pózban is nehezebb hozzáférni, nem tudok olyan mélyre hatolni a pár centis plusz zsírpárna miatt bizonyos pózokban és nem tudom a karjaimban tartani sex közben se.
Utóbbinak biztosan ő is örülne, de a jelenlegi súlyával nem tudnám kivitelezni. :((((
Miért is vagyok idióta?
Kb semmit nem tudsz rólam és leidiótázol.
Incelek véleménye nem érdekel. Köszi
Mennyit kellene fogynia?
Erre nem válaszoltál. Nem mindegy hogy 5 vagy 50 kilóról van szó. Pluszban jó lenne tudni mikor szaladtak fel rá a kilók, és miért.
Kérdező, és ő minek van veled ha ennyire felszínes vagy?
Az is lehet hogy ő szeret téged, de te megalkuvó voltál vele szemben mert te nem találál mást, mert te másnak nem kellesz.
A külső azért sem minden, mert.ha belül tényleg romlott vagy, az sok nőnek az elején feltűnik.
És lehet azzal jönni hogy védem a csajt, de manapság már +2-5kg miatt is disznó valaki..
21-nek igaza van. Neked kell megváltozni fejben, de közben nyilván a lány is elkezdhet sportolni.
Mit szeretsz benne egyáltalán? Mindig ilyen volt? Minek vagy vele? Hülyének nézed..
24# ez azért általánosságban NEM így működik.
Pl a párom 52 kiló volt 8 éve, szült egy gyereket, már nem sportol annyit, de most is csak 56 kiló. Ez is látszik, de ez szerintem teljesen elfogadható.
Ellenben ha az 52 kiló helyett 78 kiló lenne, az kb a kapcsolatunk végét jelentené.
Ezt ő is tudja...és viszont is igaz, én 75 kiló vagyok, 8 éve 73 voltam, de ha előkerül a téma, mindig elmondja, hogy egy 90-100 , vagy 100+ os férfi taszítja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!