Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Zavar hogy a barátnőm kövér,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar hogy a barátnőm kövér, hogy mondjam meg neki?

Figyelt kérdés

Szeretem, de szex közben nem indít be annyira, mintha vékonyabb lenne. Több pózban is nehezebb hozzáférni, nem tudok olyan mélyre hatolni a pár centis plusz zsírpárna miatt bizonyos pózokban és nem tudom a karjaimban tartani sex közben se.

Utóbbinak biztosan ő is örülne, de a jelenlegi súlyával nem tudnám kivitelezni. :((((

2023. jún. 6. 11:46
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
69%
Neked kellene fejben változni. Mit szeretsz rajta egyáltalán? Minek vagy vele? Idióta vagy, fogalmam sincs, mit lát benned az a lány, mindkettőtöknek jobb lenne, ha nem rabolnátok egymás idejét.
2023. jún. 6. 13:28
 22/48 A kérdező kommentje:

Miért is vagyok idióta?

Kb semmit nem tudsz rólam és leidiótázol.

Incelek véleménye nem érdekel. Köszi

2023. jún. 6. 13:41
 23/48 anonim ***** válasza:
20%
Szakits a zsirhalmazzal
2023. jún. 6. 13:54
 24/48 anonim ***** válasza:
84%
Igazából nem értem az egészet, se persze mind másképp működünk. Ha a nő, akit szeretek, meghízna, ugyanúgy kívánnám.
 25/48 anonim ***** válasza:
100%

Mennyit kellene fogynia?

Erre nem válaszoltál. Nem mindegy hogy 5 vagy 50 kilóról van szó. Pluszban jó lenne tudni mikor szaladtak fel rá a kilók, és miért.

26/48 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező, és ő minek van veled ha ennyire felszínes vagy?

Az is lehet hogy ő szeret téged, de te megalkuvó voltál vele szemben mert te nem találál mást, mert te másnak nem kellesz.

A külső azért sem minden, mert.ha belül tényleg romlott vagy, az sok nőnek az elején feltűnik.

És lehet azzal jönni hogy védem a csajt, de manapság már +2-5kg miatt is disznó valaki..

2023. jún. 6. 13:59
 27/48 anonim ***** válasza:
14%

21-nek igaza van. Neked kell megváltozni fejben, de közben nyilván a lány is elkezdhet sportolni.

Mit szeretsz benne egyáltalán? Mindig ilyen volt? Minek vagy vele? Hülyének nézed..

2023. jún. 6. 14:08
 28/48 anonim ***** válasza:
63%
MOST hagyd ott, ez csak rosszabb lesz, keress egy sportos nőt.
2023. jún. 6. 14:58
 29/48 anonim ***** válasza:
34%
28. Rólad szívesen várnánk képet, milyen sportos vagy. :)
2023. jún. 6. 15:01
 30/48 anonim ***** válasza:
78%

24# ez azért általánosságban NEM így működik.

Pl a párom 52 kiló volt 8 éve, szült egy gyereket, már nem sportol annyit, de most is csak 56 kiló. Ez is látszik, de ez szerintem teljesen elfogadható.

Ellenben ha az 52 kiló helyett 78 kiló lenne, az kb a kapcsolatunk végét jelentené.

Ezt ő is tudja...és viszont is igaz, én 75 kiló vagyok, 8 éve 73 voltam, de ha előkerül a téma, mindig elmondja, hogy egy 90-100 , vagy 100+ os férfi taszítja.

2023. jún. 6. 15:03
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!