Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ott hagynátok egy 24...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ott hagynátok egy 24 éves srácot akivel rendbe volna minden de kiderülne hogy szűz ?

Figyelt kérdés
Nem azért mert rossz ember hanem olyan okai voltak amiről nem tehet.
nov. 28. 14:21
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

Nincs agyilag gond, sok lánynak nagyon szimpi vagyok, lehetne már valami ha akarnám, de vagy hazudnom kéne vagy szégyellve bevallanom az igazságot .. Esetleg ha van itt lány írhatna őszintén mit gondol erről, nem ismerkedni akarok félre ne értsetek. Pont hogy a való életben is ezért nem merek lépni. Eljutottam arra a szintre hogy rendben vagyok de addigra meg 24 lettem ..

A mostani lányok akik ismernek nem is gondolnák rólam hogy szűz vagyok, vagy hogy egykor milyen voltam és mennyit bántottak lelkileg. És ez a gond, nagyot néznének biztos ha lenne valami és kiderülne.

nov. 28. 15:10
 12/43 A kérdező kommentje:
178 centihez voltam 60 kg, a péniszem 11-12 centi volt sokáig, aztán most már 16 centi mert még így későn is sokat nőtt hogy kezelve lettek a gondok (pajzsmirigy, meg enyhe szűkület), a súlyom is 75 kg most már.
nov. 28. 15:12
 13/43 Suetonius ***** válasza:
100%

Javaslom, hogy kezdj csetelni sokat. Ismerkedj, randizz, maradj nyitott a szexkapcsolatokra is... fog az menni.

Én hasonló cipőben voltam, kb ennyi idősen fogtam először cicit, puncit stb. Most 33 éves vagyok és nős. ;)

nov. 28. 15:31
 14/43 A kérdező kommentje:
Gondoltam rosszlányokra, utána pedig már a rendes csajokkal.
nov. 28. 15:56
 15/43 Suetonius ***** válasza:
100%
Szerintem a rosszlányok rossz ötlet, mert félő hogy utána meg az fog feszélyezni, hogy "még csak kval" voltál...
nov. 28. 16:07
 16/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem hagynák ott, mert emberi szimpátia alapján tetszik meg valaki a nőknek és nem azért mert 0 vagy x nővel volt korábban. Ugyanúgy végig kell mennie az x. nővel tapasztalt pasinak is és a szűznek is a szimpátia, bizalom, vonzalom, vágy lépcsőfokain (csak a tapasztaltabbnak már rutinosan, magabiztosan megy, ennyi az előnyük).
nov. 28. 16:26
 17/43 A kérdező kommentje:
Értem, köszi! Ismerkedésben szerintem jó vagyok, egyedül ugye a szex nem volt illetve erotikus dolgok.
nov. 28. 16:35
 18/43 anonim ***** válasza:
#17 ha nem állsz meg és szépen fokozatosan haladsz előre akkor meglesz előbb-utóbb az is valamelyik csajjal nyugi. Lehet offolni fog 50 is mire összejön, de ha megállsz a 49.-nél akkor sosem jön el az 50. akit megtekerhetsz :)
nov. 28. 16:37
 19/43 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy utána ha eljutok ida akkor derül ki hogy szűz vagyok és félek hogy gáz lesz. Többnyire tizenéves lányokkal alakulgatott valami, ők meg azt hiszik én 24 évesen tapasztalt vagyok már.
nov. 28. 16:41
 20/43 anonim ***** válasza:
#19 ha komál a csaj, akkor nem lesz gáz nyugi. S ne (nem létező) tapasztalatot akarj "eladni", hanem saját magad mint embert.
nov. 28. 17:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!