Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170-175cm magas, testesebb lányoknak, akinek szélesebb a csípőjük elég lehet 14-15cm?
Figyelt kérdés
14-15cm 3,8-4,0cmes átmérővel.
Akikkel voltam, azok ennél jóval alacsonyabb lányok, pici termetüek és az ő popsijukhoz képest picinek látszottam felülről.
nov. 28. 11:38
3/7 Micimacko67 válasza:
Kérdező, megkérdezhetem, hogy milyen mérőeszközzel mérted a vastagságot? Tolómérő vagy mérőszalag esetleg vonalzó? Mert mi van ha nem jól mértél és csak 3,7 centi? Vagy ha 4,1 centi?
4/7 anonim válasza:
Életem egyik legszűkebb puncis hölgye a leírásanak megfelelő volt.
Kaptál 3 kekeckedő/ kioktató választ, de meg egy buja nőies szépség sem írt neked:-)))
5/7 anonim válasza:
Illik rám a leírás, 177cm vagyok, nagyon széles csípővel. Leírom újra, semmi köze ezeknek a paramétereknek ahhoz, hogy mekkora az ideális. Csak itt szoktam látni ezt a tévhitet, nem tudom honnan szeditek. Egy alacsony, laposabb lány is szeretheti a nagyot. Elég átlagos méreted van, szóval feleslegesen aggódsz.
6/7 anonim válasza:
5# neked mekkora az ideális ha már azt írod semmi koze sincs?
7/7 anonim válasza:
Haver mondták már hogy nem a csaj s.ggébe dugod, hanem a phinájába? 😀 Pont annyira függ össze a nők vaginamérete a testtömegükkel, mint a pasik cerkahossza a testmagasságukkal (semennyire). Volt már alacsony partnerem de a 24 cm-s dildó úgy cuppant bele mintha dupla annyi is elférne, s volt olyan 180 cm-s akit csak ujjazni lehetett mert annyira brutál szűk volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!