Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt most könnyűvérűnek tartanak?
Figyelt kérdés
Fiatal nő vagyok és nincs párkapcsolatom. Van viszont egy közeli baráti kapcsolatom egy kisebb haveri társasággal, 3 fiú és egy lány (bartánőm) vagyunk benne. A fiúkkal már 2 éve jól ismerjük egymást sosem volt eddig semmilyen határ feszegetős dolog, egészen a közelmúltig. Azóta rendszeressé vált hogy a baráti társaságból intim viszonyt létesítek. A barátaim viselkedése nem változott meg, de félek hogy a hátam mögött esetleg könnyűvérűnek tartanak. Hosszútávon ez árthat a barátságunknak?nov. 28. 10:46
12/24 anonim válasza:
Szerintem ha ribinek is tartanak azt csak pozitívan értendő.
13/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ribi. Nem ismeretlenekkel fekszem ossze. A ribi mashol kezdodik
nov. 28. 11:26
14/24 anonim válasza:
Ribi az, aki pénzért szexel.
Lehet csatlakozni a társasághoz? :o
16/24 anonim válasza:
Akit végigbh.szott a fél utca, az se ribi, csak szeret szomszédolni, voltaképp így is lehet értelmezni. Úgy tetted fel a kérdést, hogy könnyűvérű vagy-e? A ribi szinonimája amit kérdeztél.
17/24 anonim válasza:
A k.rva, prosti, az fekszik le pénzért, a ribi meg ennek free változata, vagyis ingyen bárkivel!
18/24 menta34 válasza:
Hát ha majd felelsz vagy mersz lesz a társaságban...
szerintem inkább merjél :))
19/24 anonim válasza:
13: azt kérdezted, hogy mások minek tartanak téged. Ezt nem befolyásolja az, hogy te minek tartod magad. Vagy csak azért írtad ki a kérdést, hogy megerősítsük, hogy nem vagy az, aminek gondolnak?
20/24 anonim válasza:
Nem vagy az.Ennyi erővel ők is ribik.Csak a kis csicskák,meg baszatlan picsák szerint az.Ha máshogy kezdenek viselkedni,hagy őket a francba.Normális ember nem szolja meg a partnerét.Az is igaz,hogy normálisból kevés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!