Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Emiatt most könnyűvérűnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt most könnyűvérűnek tartanak?

Figyelt kérdés
Fiatal nő vagyok és nincs párkapcsolatom. Van viszont egy közeli baráti kapcsolatom egy kisebb haveri társasággal, 3 fiú és egy lány (bartánőm) vagyunk benne. A fiúkkal már 2 éve jól ismerjük egymást sosem volt eddig semmilyen határ feszegetős dolog, egészen a közelmúltig. Azóta rendszeressé vált hogy a baráti társaságból intim viszonyt létesítek. A barátaim viselkedése nem változott meg, de félek hogy a hátam mögött esetleg könnyűvérűnek tartanak. Hosszútávon ez árthat a barátságunknak?
ma 10:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
55%
Mármint mindhárom fiúval?
ma 10:50
 2/18 anonim ***** válasza:
38%
Vannak igényeid és kielégíted őket. Ennyi. Mint ahogy a srácok is ugyanezt teszik.
ma 10:52
 3/18 A kérdező kommentje:
Igen, mind a harom fiuval voltam mar , marminf nem egyzerre
ma 10:54
 4/18 anonim ***** válasza:
29%

Nincs ezzel semmi baj szerintem

Voltak nekem is fiú haverok akikkel aztán ágyba jutottam

ma 10:56
 5/18 anonim ***** válasza:
39%
Semmi baj nincs ezzel szerintem
ma 10:57
 6/18 anonim ***** válasza:
58%
Már elbaxtad, de ne foglalkozz vele! A r.b.nckodás, manapság már természetes!
ma 10:57
 7/18 anonim ***** válasza:
44%
Legalább nem költenek prostira, és "családban marad.
ma 10:58
 8/18 anonim ***** válasza:
48%
Lennék annak a baráti társaságnak a része 😃
ma 11:00
 9/18 anonim ***** válasza:
34%
Férfi és nő között nincsen barátság!!!! Igen, könnyű vérünek tartanak,mindenki nője.
ma 11:14
 10/18 anonim ***** válasza:
69%
Nagyjából biztos lehetsz benne, hogy ribinek tartanak a srácok. Hogy mennyire van ez így jól, az más kérdés. Ha egy pasi lefekszik minél több csajjal akkor ő a király csávó, ha egy lány teszi ugyanezt, akkor ribi. Furcsa dolgok ezek.
ma 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!