Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, reggel,ha a srácnak merevedése van szívesen ébresztitek szopással?
Figyelt kérdés
nov. 28. 07:28
3/10 mantis religiosa válasza:
Biztos jó lehet egy olyan lánnyal/bővel, akinek ébredés után, ez az első gondolata. 😛🤩😁
4/10 anonim válasza:
reggel nincs kedvem szexelni. De mivel a pasim mindig álló farokkal ébred, odatartom a punim vagy a szám egy gyors ürítésre. Szerencsére max pár perc elég neki olyankor.
5/10 anonim válasza:
Ha "srác" akkor ott sem alszik, ha férfi az már más eset :)
6/10 anonim válasza:
nekem volt egy kis iq hiányos szeretőm 2 éve.. nonstop felébresztett (nem akartam még) hogy ú de szívesen ébresztenélek fel egy kis nyalakodással.. de nem így tett :D
8/10 anonim válasza:
Igen, főleg ha szexis álmom volt éjszaka :D
9/10 anonim válasza:
ilyen tényleg van? hogy alszik és ő elkezdi?
amúgy úgy sztem még gyorsabban elcsöppenünk :D mert csak a tudat alatti dolgozik, az meg el akar csöppenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!