Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek óvodás/iskolás mellett...

Akinek óvodás/iskolás mellett van baba, mikor ébresztitek a picit?

Figyelt kérdés

A kérdés arra vonatkozik, aki viszi a nagyobbat óvodába/iskolába? Mikor keltitek fel a picit? Mennyi idővel indulás előtt?

Eszik olyankor?

2022. nov. 22. 07:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A kicsi magától kelt, ő volt az első. Fél 6-6 körül legkésőbb fent volt. Mondjuk jellemzően így is 8 körül értünk be.
2022. nov. 22. 07:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Bevallom, az ébredésre már nem emlékszem, hogy volt, de mindenképpen úgy indultunk el oviba, hogy előtte megszoptattam. Ez az elején még elég nehéz volt, aztán szépen beállt a rendszer, hogy a kicsi magától ébredt aránylag korán, és belefért.
2022. nov. 22. 07:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
6kor keltettem az ikreket. Tápszerrel. Öltöztettem őket. A nagyot 6:30kor keltettem, öltöztünk, ő is ivott egy pohár tejet, max egy fél kiflit megevett (nem tud reggelről enni) 7:30kor indultunk az oviba.
2022. nov. 22. 08:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A kicsi 6kor kel. A nagyot fél8kor keltem, 8ra kell beérnie. Nem eszünk, csak a kicsivel ha hazajöttünk. A nagy az oviban reggelizik.
2022. nov. 22. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!