Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nagy farka van az egésznap csak jobbnál jobb Nőkkel kefél?
Figyelt kérdés
nov. 27. 13:10
11/20 anonim válasza:
Nyugodjál le édesöcsém a legjobb szexeim kis farokkal történtek meg.. és a jóképűség se olyan fontos, mint inkább egy jó személyiség!
12/20 anonim válasza:
A nőket csak az után érdekli valaki mérete ha már a szimpátia, bizalom, vonzalom szintje ott van. Ha az meg már megvan akkor így is úgy is dugni fognak akármekkora a péló. A hülyéket viszont minden nő elkerüli akkor is ha fél méteres hömpörővel mászkálnak.
13/20 anonim válasza:
Nem csak nagy farok kell hozzá. Ott van nájk zsolti. Elvileg nagy farka van, mégse hinném, hohy sok nőnek kellene.
Minimum átlagos külső kell hozzá.
Szerencsére én megütöttem a főnyereményt. Viszonylag nagy farok+ átlagos arc + jó test (mondjuk ezért teszek is) + gazdag szülők így én os az lettem. De középsulis, egyetemista koromban arany életem volt a nők téren és a méretemis kellett hozzá.
14/20 anonim válasza:
Aki sokat kefél, mindegy hogy kicsi vagy nagy van neki, azt nem tudja meg szinte senki.
Csak azok mondják el akik nem kefélnek és ez miatt depressziósok.
Ezek hirdetik fennhangon a fax méretet.
15/20 anonim válasza:
Jó is lenne (17, 5 centi hosszú és 5 centi vastag)
16/20 Oldfire válasza:
Nekem nagyfarkam volt...de már a felére kopott...annyit használtam.
17/20 anonim válasza:
Akkor én mi vagyok? 14 cm mereven és több fullos hölgyet baxtam már rommá. 😃
19/20 anonim válasza:
Igen. Ezért nem találkozol velük. Egy utópiában élnek akiknek 25 fölött van és sorban állnak a lányok. Ki sem jönnek onnan. :)
20/20 anonim válasza:
18
vajon miért hazudna valaki 14 centis fasszal ilyeneket? mi értelme lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!