Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-19 éves lányok! Tényleg gáz, ha kicsi a kuki?
Ez csak a kisfarkúak önigazolási kísérlete. Tudod, “azért olyan pici és puha (Microsoft) hogy neked ne fájjon” :D
Saját tapasztalat, hogy a 10-13 centisek sokkal figyelmesebbek, sokkal jobb velük a szex, mert ezerszer jobban figyelnek a partnereikre, mint a nagyobb, 16-20-as mérettel rendelkezők, akiknek kizárólag az jár az eszükben, hogy "nekem átlagos/nagy/ van, és az elég a nőnek, semmi más nem kell nekik csak az én nagy farkam." És nyomják tövig, elélveznek 2 perc alatt, én meg megyek a fürdőszobába befejezni azt, amit a nagyfarok de kicsi ész macsóka képtelen volt.
Nem 18-19 éves lány vagyok, bocsánat, hogy válaszoltam, de úgy érzem, életkoromnál fogva és partnereim száma miatt van egy "kis" tapasztalatom a farokméretek és a szex minősége kérdésében.
37N
Milyen kedves, hogy más helyett is próbálsz válaszolni. Ja, nem! És lányokat kérdeztek, nem téged. Vagy te is lány vagy? Élvezed amikor felcsúszik a nagy farok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!