Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves férfi vagyok. Összespóroltam annyi pénzt, hogy a barátnőmet eltudjam vinni egy 4*-os szállodába. Egyik szálloda premium lakosztályát választottam, ahol "kalandozhatunk" a barátnőmmel?
Lassan, fokozatosan haladjatok! Lényeges, hogy az ágyneműt ne kenjétek össze mézzel, nutellával, illetve tejszinhabbal! Ellenkező esetben kártérítést kell fizetni!
Érezzétek jól magatokat és egymást! 😉
Szerintem is a finom dolgok felől haladjatok a durvábbak felé meg-meg szakítva egy kis filmezéssel, welnessel.
Sőt akár ott is lehet ezt-azt csinálni, csak azért a normál keretek között, nem zavarva a többi vendéget
Jajj...nagy a baj, ha tőlünk kérsz tanácsot, hogy hogy kell megcuccolni a nődet 😂
Talán rájössz magadtól is 19 éves "férfiként"
Én már sok 4* szállodában voltam életemben (20 felett), idehaza és külföldön is, de ki kell ábrándítsalak. Ha nem mozdultok ki a szobából akkor jobb ha otthon maradtok.
Amúgy a 4* még nem luxus, szobapincér nem szokott lenni, a minibár túlárazott, ha van egyáltalán. Ha a szálloda nem valami piszkosul szép helyen van, akkor a 4* azt jelenti, hogy pár napot kényelmesen el tudsz tölteni ott, de az nem a luxus.
Nem kell semmilyen kártérítést fizetni a szennyezett ágyneműért, amúgy is mosásba kerül, nem is értem, hogy jött ez. Ha koszos lesz, akkor, mikor jön a takarító napi takarításra, szólsz neki, hogy kérsz ágyneműcserét is (utálni fog érte XD), ennyi. Valamint igen, a 4 csillag az nem luxus, dolgoztam ilyen helyen. Felesleges ennyi pénzt kiadni, vannak ugyanolyan szép 3 csillagos helyek is, sokkal olcsóbban.
A szex részét meg neked kellene tudnod, itt senki nem ismer titeket, hogy mit szerettek, így bármilyen tanács felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!