Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltél már szállodában? Vetkőzésel indult? Az ágyban a párnák és takarók szét voltak dobálva? Ruha a földre volt dobva?
Igen. A párnák és takarók mindig simán elfértek az ágyon. Miért kellett volna szétdobálni őket??
A ruhák erre-arra, szanaszét...
Pontosan ;)
Plusz a 3 darabos óvszercsomag elfogyott akkor, pedig hulla fáradt voltam :D
3-mas Szex közben néha arrébb dobon a párnát szállodába.
2-es én 10 db OS durexet szoktam vinni
1-es Az előjáték hevében
Szereltem már szállodában. Egy nagyon jó nevű 4 csillagos wellness központba mentünk, ahol termálvíz is volt. És az összes éjszaka úgy végződött hogy pezsgőt nyaltam a barátnőm mesztelen testéről, és oltári nagyokat élveztünk, zárásként az erkélyen félpucéran iszogattunk ahol kiverte még nekem, aztán a közös zuhany alatt még orálisan is kielégített. Alig volt időnk lemenni a termálba, mert reggelente ahogy kinyílt a szemünk, már nyultunk egymáshoz...
Mi nem a szobát, hanem egymást b*sztuk szét.
Megérte elmenni vele kikapcsolódni. 👌 Mai napig felemlegetjük, akkor mindketten belebizsergünk most is.
tegnapelőtt 22:14
Jelenleg foglalt 🤷♂️😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!