Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha feláll naturista szaunában? 23F

32
sztem másik bolygón élünk itt ruhát szokás hordani, te melyiken? :D jó lehet a wifi ha tudsz ide írni

Okoska!
Nem baj hogy naturista szaunáról van szó?
Ha úgy jobban érted, akkor textilmentes.
Tudod az a hely ahol nem hordanak fürdőnadrágot......
hogyan mondjuk hogy megértsd? 😂

Én fürdőruhában szaunáztam egészen addig, amíg egy szaunamester rám szólt, hogy a szeánszon így nem vehetek részt. Ledobtam a fürdőruhát és körbetekertem magamon a lepedőt. Addig a napig én borzasztóan szégyenlős ember voltam. Annyival jobb és kellemesebb volt így szaunázás, hogy azóta már nem is szaunázok olyan helyen, ami nem textíl mentes.
Sőt sok helyen már ez a fogalom is ketté bomlott:
- textíl mentes (azaz fürdőruha mentes, de lepedővel, törölközővel takarnod kell magadat
- naturista: a lepedőnek, törcsinek csak a tested és a pad között kell lennie és az sem feltétlenül zavar senkit, ha a szaunatérben sincs rajtad.
Így a kérdező akár jogosan is tehette fel a kérdést így, bár Magyarországon a naturista szaunák száma még nagyon karcsú.
Egyébként egy ilyenbe is véletlenül futottam bele, ahol esélyed sincs úgy zuhanyozni vagy merülni, hogy az összes szaunából ne lássanak rád, mert a zuhany és a merülő is szaunatér közepén volt. Ez egy szálloda volt, ahol látszott ki volt az aki újdonsült vendég. Első napján mindenki egy kicsit szemérmesebb, majd ahogyan telt az idő jóformán már a bejárat előtt meztelenek voltak.
Egyébként sok meztelen ember között szerintem az agy leblokkol és gátol abban, hogy merevedésed legyen kérdező, ha mégis megtörténne takard el, menj a pihenőtérbe addig amíg le nem lankadsz. Ne legyél feltűnő, ennyi.

a naturista természetest jelent
természetes étkezés, természetesen hordott haj.. természetes otthoni környezet (rengeteg fa bútor.. és nem fém, műanyag szutykok)
*nudista

Nem ciki.
Inkább rohadtul égő, hogy egy felnőtt ember nem képes uralkodni magán.

#31-es hülyegyerek!
Benne van a kérdésben hogy naturista, úgyhogy ne itt térits!

37 mégegyszer mondom hogy ruhát szokás hordani ha mást nem a gyerekek miatt akiket gondolom nem tiltanak ki egy egész iparágból :D
személyeskedést tartsd meg magadnak.. látszik hogy nem vagyunk egy szinten

#39 te nagyon okos!
A fülke bejáratánál ott a tábla, ha textilmentes, vagy ha naturista.
Érthető?
Van ahol magyarul, és van ahol külföldiül😉 is leírják.
No persze van, ahol csak egy piktogram látható, az jó, mert ott még olvasni sem kell tudni.
Viszont ez, a világ minden pontján azt jelenti, hogy :
HAGGYAD KÍVÜL A GATYÁDAT TE PARASZT!
Nos, ha ezek ellenére mégis beviszi a gyerekét, az legyen a kedves szülő problémája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!