Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki ha feláll naturista...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha feláll naturista szaunában? 23F

Figyelt kérdés

nov. 25. 22:40
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%
igen ciki
tegnapelőtt 19:08
 22/31 anonim ***** válasza:
0%

tehát.. valamit úgy érzem tisztázni kell

1. a ruha nem azt jelenti hogy mi kabátban megyünk be :D csak egy ártalmatlan fürdőnadrág, ilyesmi

2. Mi is szívesen kiizzasztanánk a seggünk, meg egyebek.. de azért akarunk nadrágot látni, meg felvenni, mert nem akarunk idegen kukikat látni :D ez ilyen egyszerű.. és rossz ember lennék mer nem akarok 60 éves bácsik kikloffolt golyóival szembekerülni?

tegnapelőtt 19:11
 23/31 anonim ***** válasza:
Nem, cuki.. 😋😋
tegnapelőtt 19:13
 24/31 anonim ***** válasza:

még valami, nem nagyon értem hogy ez mért merül fel egyáltalán :D

az utcán nem ruhában vagyunk mi főemlősök? na látjátok.

ha ennyire erőltetik ezt a vetkőzést meg kukinézegetést akkor inkább legyen homokos szauna, meg hetero :) ennyi

tegnapelőtt 19:20
 25/31 anonim ***** válasza:

Hát még mindig van, akinek nem jön át a szaunázás lényege...

Engem annyira hidegen tud hagyni másnak a pöcse vagy csöcse a szaunában....

Én a pihenést élvezem a szaunázásban, jól esik kiizzadni aztán a hideg vízben csobbanni ennyi.

tegnapelőtt 21:33
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
am az meggvan hogy esetleg tinik is be akarnak menni? hopp és ott is a probléma :D
tegnap 11:03
 27/31 anonim ***** válasza:
27 - És azzal mi a probléma? Szerinted naturista campingekben nincsenek tinik, sőt egész kicsik is? Még mindig csak a szexszel összekötve tudják ezt sokan elképzelni és épp itt a baj.
tegnap 12:38
 28/31 anonim ***** válasza:
Attól függ. Serdülőkorban ha ráfuj a szél már attól feláll, szóval nem fog érte senki szólni, ha nem kezdesz vele parádézni
tegnap 15:10
 29/31 anonim ***** válasza:
0%
olyan nagy kérés egy fürdő nadrág? ami eleve mindenkin rajta van :D én se értem
tegnap 15:12
 30/31 anonim ***** válasza:
#29 nem tudom miért írsz ilyet, mert jó nagy fas..zság
tegnap 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!