Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha feláll naturista szaunában? 23F
persze van spontán is .. nekem is felállt néha holott se nem gondoltam szexre se nem volt szexi a 70 éves töri tanárnőm
pont erről beszélek hogy Az emberiség akkora fogyatékos hogy általánosdolgok miatt is megbélyegez :D
és akkor a vegán vs hús dolog még elő se került, az emberek mindig is agresszív kocsog lények voltak.. akik lenyomnak másokat ha kedvük van,ennyi.
Minden normális szauna naturista, ahol fürdőruhát hordanak az nem szauna, csak melegedő, amit jobb elkerülni.
Ilyen helyeken meg nem áll az ember farka, mert nem szexelni megy. Ha meg valakinek attól is feláll, hogy meztelen férfiakat, vagy más nőket is meglát, ott bajok vannak.
15
ez az egész szauna jelenség hogy fátyolos gőzben 5 en együtt szuszogtok közben leég az arcod.. nekem sose jött át
csináljátok de én az életben sose élveztem ezt :D
és akkor még erre jön azhogy valakinek feláll.. na felejtsetek! 🤣
17
Azért az attól fögg, kinek ... Én is szaunáztam már két olyan vizilabdás sráccal, akik csak ott voltak este az edzőtáborból, és hát mit mondjak, elég 10/10-esek voltak mindketten, és szívesen elnézegettem volna őket álló dákesszal is :) Úgyhogy tud az szexmentesen is szép látvány lenni, csak hát nyilván ez nagyon egyedi kérdés.
ez a szauna dolog olyan mint a cigi gyerekként kezded el és éget.. és a magam fajta emberek fel nem fogják hogy lehet rászokni :D
ugye a cigi a szemed égeti, a szauna meg az arcodat
13
Ez igaz. Minket Floridában és Ausztriában is kizavartak ruhában, mármint azokat, akiken volt, de ugye a magyarok többségén volt. Pedig kint volt a tábla, hogy tilos, csak nem értették.
Tényleg nagyon vacak amúgy amikor rád ég szinte az a műszalás gagyi és jobb helyeken ezért nem kell ruha, na meg az is egyértelmű, hogy jobb helyeken senki nem kapcsolja ezt össze a szexualitással. Csak itt rögtön beindul a fantázia csak mert meztelen. Nem, egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!