Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mekkora párotok farka? Beérnétek kisebbel? Írjatok kort is légyszi!
Figyelt kérdés
nov. 25. 20:04
1/13 anonim válasza:
19 centis és 16-17 az amivel még beérném. 34 vagyok.
2/13 anonim válasza:
Nem érnék be kisebbel. A nagyfarkú úgy is szétdugja úgy hogy eszébe sincs megcsalni. 17cm alatti méretű párja egyiknek sincs, ha épp kisebb méretű van akkor is tart szeretőt.
3/13 anonim válasza:
Sosem mértem.
Mikor szükségem van rá keményen áll. Az fontosabb, hogy milyen a mérete.
4/13 NemFogodKitalálni válasza:
17cm és vastag.
Persze, beérném, mivel nem a farka miatt vagyok vele hanem azért, mert emberileg szeretem. Nem a farka miatt szerettem bele. Amikor először lefeküdtünk, addigra már eléggé közel kerültünk egymáshoz, 2 hete randizgattunk meg beszéltünk telefonon minden nap több órát.
27 vagyok.
5/13 anonim válasza:
Hölgyek, mit szóltok hozzá? Ugye soha egyikőtök sem csalta még meg a nagyfarkú párját?
:-DDD
7/13 anonim válasza:
Nekem 16 de csalták már meg velem csajok a nagyobb farkú párjukat, tudjátok kinézet meg belső 🙂
8/13 anonim válasza:
7-es Csak a szokásos hazugságok tőlük. Fenntartásokkal érdemes kezelni amit mondanak.
10/13 anonim válasza:
Azon mit tartsak fenntartással hogy velem csalták meg a pasijuk ? Amikor megkérdeztem mekkora a párjának akkor egyből szavatkozott hogy hát kicsit nagyobb de a tiéd pont ideális, stb 🙂 Magyarul ha kicsit nagyobb a 16 centimtől akkor a párjának lehetett 18 centi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!