Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Már nem megy a lovaglás. Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem megy a lovaglás. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Negyevenes éveim elején járó nő vagyok, viszont sajnos beteg lettem. (Izomgyengék lábaim) Szóval hosszú idő után mikor megpróbáltam nem annyira ment. Bár guggolós volt, mivel régen is a gulgolóst csináltam így azt próbáltam újra, de olyan 20-25rágugolás után nem bírta a lábam. Van valami könnyített módszer? Hajlítva nem tehát térdelve nem tudom menne e, ha nem akkor nagyon rossz ez a férfinak, hogy neki kell aktívnak lenni?

ma 07:59
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
A lovagláson kívül, az összes felsorolt hastag olyan amivel semmi gond nincs.
ma 08:00
 2/15 NemFogodKitalálni ***** válasza:
Próbáljátok kanapén. Párod ül, te vele szembe ráguvgolsz. Ő pedig segít neked. 2 kézzel a feneked alá nyúl és rásegít, úgymond “megemel” valamennyire, nem kell a teljes testsúlyodat emelned, hanem segít.
ma 08:02
 3/15 érdeklődő35 ***** válasza:
És mi is a baj a többivel?
ma 08:06
 4/15 A kérdező kommentje:
#2-es semmi baj a többivel. Le is írtam kommentben, hogy a kutya minden formája megy szeretem is, orál, misszionárius stb..velük semmi baj nincs.
ma 08:09
 5/15 érdeklődő35 ***** válasza:

Akkor élvezd azon pózolban a szexet! 🙂

Ha a kérdés hogy a pasinak baj-e ha neki kell mozognia, akkor max akkor vaj, ha mozgássérült, vagy nagyon önző, lusta

ma 08:17
 6/15 A kérdező kommentje:
Kedves #5. Köszönöm szépen a választ. Nem mozgássérült, csak szerettem volna mindent is, de sajnos ez az egy póz nehéz lett nekem és aggódom, hogy így talán nem fogja annyira jól érezni magát mint én. Bár panasza nem volt, csak magamban vívódtam ezen. 😅😊
ma 08:27
 7/15 érdeklődő35 ***** válasza:
Ne vívódk! 🤩😎🌞
ma 08:30
 8/15 anonim ***** válasza:
Aztamindenit 🙈👍
ma 08:39
 9/15 anonim ***** válasza:
Foteltangózz, az hasonló, és tán bírod is 😅😅
ma 08:54
 10/15 A kérdező kommentje:
#8 ezt mire érted? Szerinted nagyon gáz ez? 😔Sajnos hajlamos vagyok örlődni mindenen is.
ma 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!