Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul erzem magam mert nem tudok lovagolni?
Elso baratommal vagyok 7 eve. Szoktam felul lenni de nem jo erzes, kenyelmetlen, es baratom ha iranyit tok mashogy kell csinalnom, ami nekem marha kenyelmetlen, es nem jon ki a mozdulat, de a kedveert szoktam. Rosszul erzem magam hogy nem megy es nem elvezem hiaba neztem ezer videot es fogta mar meg a csipom. Szoktam elore hatra mozgatni a csipom, de neki az nem eleg inger. Nem akarok bot lenni az agyban, probalkozom, sokat csinalom neki szajjal vagy sokat vagyunk mas pozban de sosincs az hogy a puncim miatt menne el, ahogy mozgok.
23/L
Ez olyan, hogy van aki ebben tehetséges, van aki totál másban.
Azt erőltesd, amiben jó vagy, mármint MOST szexuális értelemben.
Ami nem megy, ne erőltesd, mert állandóan frusztrált leszel.
Figyu, én 10 éve kondizó nőként mondom, aki kinyom 180 kg-t is a lábtolón és aki rendszeresen jár lovagolni is, hogy a lovagló póz baromi fárasztó, én fél percnél tovább nem is bírom, hiába izmos a combom, de nem is szeretem, mert konkrétan nem érzem abban a pózban, hogy bennem van a pasi, még akkor se, ha 20 cm neki🤣Néha csinálom a változatosság kedvéért, de nem lesz soha a kedvencem.
A fordított lovaglót próbáld meg, úgy, hogy a pasi egy székben ül vagy az ágy szélén. Na úgy sokkal tovább szoktam bírni anélkül, hogy elfáradnék és jobban is élvezem.
Tudsz, csak neked más esne jól kint neki, csak ő nem hagy érvényesülni hanem itt is irányít, hogy neki legyen jó
Állítsd meg, csináld azt ami neked jó
O majd utána következik
A hiba nem az ön készülékében van, kedvesem!
39/F
9es
Nem. Mégpedig azért nem, mert írtam, hogy 10ből 9 csaj nem jól csinálja, viszont 1 igen, és most azzal a csajjal vagyok együtt. Vele sosem lankadok le, és vissza kell tartsam, hogy ne élvezzek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!