Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszul erzem magam mert nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul erzem magam mert nem tudok lovagolni?

Figyelt kérdés

Elso baratommal vagyok 7 eve. Szoktam felul lenni de nem jo erzes, kenyelmetlen, es baratom ha iranyit tok mashogy kell csinalnom, ami nekem marha kenyelmetlen, es nem jon ki a mozdulat, de a kedveert szoktam. Rosszul erzem magam hogy nem megy es nem elvezem hiaba neztem ezer videot es fogta mar meg a csipom. Szoktam elore hatra mozgatni a csipom, de neki az nem eleg inger. Nem akarok bot lenni az agyban, probalkozom, sokat csinalom neki szajjal vagy sokat vagyunk mas pozban de sosincs az hogy a puncim miatt menne el, ahogy mozgok.

23/L

nov. 22. 04:22
 1/10 A kérdező kommentje:
Fel le is szoktam mozogni de az sem jo.
nov. 22. 04:22
 2/10 menta34 ***** válasza:
87%
Azt akarjátok, hogy lovaglástól menjen el a barátod, ezért csináljátok ezerrel miközben nem is jó :) Tudom fiatalság bolondság, toljátok és frankó, de a lovagló póznak szerintem nem ez az előnye. Te vagy felül, te irányítasz. Ne hagyd ficánkolni, akkor állj le és őt se hagyd, a súlyoddal könnyen irányíthatod. Ha lenyugodott és nem ficánkol akkor mozoghatsz, el kell fogadja, hogy te diktálod a tempót. És ne az legyen a célod, hogy őt gyorsan kivégezd. Csak arra figyelj, hogy neked milyen mozdulattól milyen sebességgel a legfinomabb. Nem kell elmenni, csak legyen jó, úgy/olyan jó ami sokáig "kéne", ha ez egészen lassú akkor sincs baj. Na most ha te ebbe szépen belejössz és élvezed az annyira felhúzza a pasit, hogy vagy el is megy, vagy annyira felhúzza, hogy egyszercsak ledob magáról, átveszi az irányítást és durván eléri a célját :P
nov. 22. 05:16
 3/10 anonim ***** válasza:

Ez olyan, hogy van aki ebben tehetséges, van aki totál másban.

Azt erőltesd, amiben jó vagy, mármint MOST szexuális értelemben.

Ami nem megy, ne erőltesd, mert állandóan frusztrált leszel.

nov. 22. 08:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem minden pasi tud így elmenni. Nem is biztos a te hibád. Nekem volt aki el volt ájulva tőle, meg olyan is aki sose élvezett el ebben a pózban. De tudod szokták mondani gyakorlat teszi a mestert. Gyakoroljátok. ☺️
nov. 22. 10:53
 5/10 anonim ***** válasza:

Figyu, én 10 éve kondizó nőként mondom, aki kinyom 180 kg-t is a lábtolón és aki rendszeresen jár lovagolni is, hogy a lovagló póz baromi fárasztó, én fél percnél tovább nem is bírom, hiába izmos a combom, de nem is szeretem, mert konkrétan nem érzem abban a pózban, hogy bennem van a pasi, még akkor se, ha 20 cm neki🤣Néha csinálom a változatosság kedvéért, de nem lesz soha a kedvencem.

A fordított lovaglót próbáld meg, úgy, hogy a pasi egy székben ül vagy az ágy szélén. Na úgy sokkal tovább szoktam bírni anélkül, hogy elfáradnék és jobban is élvezem.

nov. 22. 11:17
 6/10 anonim ***** válasza:

Tudsz, csak neked más esne jól kint neki, csak ő nem hagy érvényesülni hanem itt is irányít, hogy neki legyen jó

Állítsd meg, csináld azt ami neked jó

O majd utána következik

nov. 22. 13:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A hiba nem az ön készülékében van, kedvesem!

39/F

tegnapelőtt 06:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Megnyugtatlak: 10ből 9 csaj nem tudja jól csinálni, és mi pasik pedig részben emiatt, részben pedig azért, mert nem mi irányítunk, nem is tudunk elélvezni ebben a pózban (nekem régebben volt olyan, hogy le is lankadtam ha lovagolt rajtam).
tegnapelőtt 07:24
 9/10 anonim ***** válasza:
#8 A hiba az ön készülékében van!
tegnapelőtt 07:50
 10/10 anonim ***** válasza:

9es

Nem. Mégpedig azért nem, mert írtam, hogy 10ből 9 csaj nem jól csinálja, viszont 1 igen, és most azzal a csajjal vagyok együtt. Vele sosem lankadok le, és vissza kell tartsam, hogy ne élvezzek bele.

tegnapelőtt 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!