Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok nők zavar titeket ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nők zavar titeket ha a strandon a pasik bámulnak?

Figyelt kérdés
nov. 25. 12:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%

"nem tesznek ki semmit csak felvesz egy kis bikinit"

Ja, persze. Nyilván még sejteni se lehet a melle formáját. Te kit nézel hülyének?

nov. 25. 16:03
 22/25 A kérdező kommentje:

#21 miért mibe menjen strandra???

Othonkába???

nov. 25. 18:50
 23/25 anonim ***** válasza:

Kérdező, mi a probléma?

Valami hülye azt írta, hogy a strandon nem pakolják ki magukat a lányok. Erre reagáltam.

Felőlem mehet, amiben akar.

nov. 25. 19:14
 24/25 anonim ***** válasza:

Szerintem a férfiak nem akarják beszabályozni, hogy a nők mit vegyenek fel a strandra, de akkor a nők se akarják beszabályozni, hogy mit nézünk. Ha valaki egy merészebb szerkót vesz föl, fogadja el, hogy többen, jobban megnézik. Ezt nem tiltja a törvény.

Nyilván a beszólogatás, fütyülés, a bunkóság megint más dolog.

A kulturált megszólítással - főleg ha valaki nem a pasijával van - sem értem mi a gond. Ha a férfiak nem próbálkoznak, kihal az emberiség.

nov. 25. 19:23
 25/25 anonim ***** válasza:
Igen, zavarna, és nem csak a strandon. De nem öltözködöm kihívóan, a strandon is jobban takarom magam, mint az átlag, úgyhogy nem hiszem, hogy bámulnak szerencsére.
nov. 26. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!