Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok strandon, titeket zavar ha ferfiak neznek titeket?
Figyelt kérdés
2020. jún. 28. 19:39
1/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem ,nem is figyelek ilyen dolgokra.
3/11 anonim válasza:
Észre sem veszem. Nem ezt figyelem, de miért nézne? Nincs mindenki kiéhezve.
4/11 anonim válasza:
Sose vettem észre hogy bárki is nézett volna, nem erre figyeltem. Jó mondjuk strandon is legutoljára 15-16 évesen voltam :D
20L
5/11 anonim válasza:
Ha fiúk néznek az tetszik, de 25 felett inkább taszít,zavar:D
16L
6/11 anonim válasza:
Nem, inkabb izgat :)
(Van az a szitu is, amikor idegesit)
7/11 anonim válasza:
Ha nem tetszene vagy zavarna, nem mennék strandra!
5-ös: a 25 felettiek zavarnak? Akkor ők menjenek haza, mert te méltóztattál kivonulni a strandra?!
Nem ismerlek, de nem is szeretnélek megismerni.
8/11 anonim válasza:
#7 de nagy arc vagy. téged jó lehet ismerni
10/11 anonim válasza:
#5 vagyok: jézusom dehogy menjenek haza:D de attól még én érezhetem azt,amit. Nem tudok mit csinálni,ha zavar,zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!