Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha hiányzik a szex, de közel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hiányzik a szex, de közel engedni senkit nem akarok magamhoz, mi a teendő?

Figyelt kérdés
Néha már a maszti sem segít.
nov. 25. 11:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél segéd eszközt
nov. 25. 11:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nem segít. Csak te tudsz változni.
nov. 25. 11:43
 3/8 anonim ***** válasza:
40%
Egy szexpartner sokat tud segíteni.
nov. 25. 12:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy diszkrét barátság extrákkal tud ezen segíteni...megértelek én is pont így vagyok ezzel. F. :P
nov. 25. 12:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Alkalmi szexpartner
nov. 25. 12:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát elég nehéz úgy dugni, hogy nincs ott fizikailag egy illető :)

Ha nő vagy nekiállhatsz alkalmizni. Szórakozóhely, csak éppen idegenhez kell akkor felmenned. Internet, legyen türelmed az irgalmatlan sok hülye és kamus kiszűréséhez. Avagy lemész egy swingerbe, adott a hely, idő (nem mész fel sehova), biztonságos, diszkrét (olyan nevet mondasz amit akarsz), s svédasztalról válogathatsz a pasik közül.

nov. 25. 13:17
 7/8 anonim ***** válasza:
41%

Svédasztal tele öreg csúnya férfiakkal.

Legalábbis ezt hallottam, de miért mondaná ezt valaki kamuból?

nov. 25. 13:32
 8/8 anonim ***** válasza:

#7 te ezt hallottad én meg 1-2 hetente látom mi a pálya :) Nagyon szór a klubokban az életkor és a kinézet. A többség 30-40-es, de 20-asoktól az 50+ ig minden is van. Pont úgy mint egy strandon, ott is van mindenféle korosztály, kinézet (nőkből és férfiakból egyaránt).

Attól is függ melyik klubba mész, van ahol nem túl nívós a színvonal, máshol meg brutál jó csajok is vannak.

nov. 25. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!