Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párommal tegnap éjjel análisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal tegnap éjjel análisan közösültünk. Nem volt durva, picit érzem a popsim de nem vészes. Viszont tegnap amióta nagy wceztem mintha mindig kakis maradna a fenekem kicsit véres de inkább barba reggelre olyan lett a bugyim is. Sose volt még?

Figyelt kérdés
Ilyen. Van itthon reparon esetleg be kenjem? Elmulik?
nov. 25. 09:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%
Most tényleg van aki szerint normális vérzésig csinálni az anált? Miért nem lehet normálisan szexelni? Úgy hogy azt mindkét fél élvezi. Nincsenek sérülések, se fertőzések.
nov. 25. 11:30
 12/15 anonim ***** válasza:

8! A lámpa, kifejezetten sertő volt.😁😁

Egyebkent nem kell ahoz erőszakosság, meg fajdalommal se jár, mégis van olyan mikor néha pöttyözve olyan a papir utánna.Egy idő után ez is elmúlik mikor megtanulja a test az agy, hogy ha fel van izgulva ott is "rutinosabban" tágul. Legalabbis nekünk ez a tapasztalatunk.

nov. 25. 11:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Bekenheted, de valószínűleg aranyered van (lehet un. belső aranyér ami kívülről nem látszik). Ennyi volt az análpályafutás csillagom, mert az anál súlyosbítja az aranyér tüneteit.
nov. 25. 13:35
 14/15 anonim ***** válasza:
11 milyen fertőzések? Én már sok lányt dugtam análba és sokszor meg sem mosták előtte.Kifejezettem imádtam ha volt neki napközben nagy WC és utána csak alaposan ki volt törölve, de mégis érezni lehetett azt, hogy könnyített már magán, legalább a tangáján kicsit látszott is. Engem ez annyira beindít és sosem volt semmiféle fertőzésem, mert anál után megmosom a farkam mindig. Ennyi a történet. Pedig régóta művelem.
nov. 25. 23:45
 15/15 anonim ***** válasza:
14# És most ezt dicsekvésnek szántad? Vagy meg kellene dicsérnem téged érte? :D
nov. 26. 05:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!