Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akik jobban élvezitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik jobban élvezitek análisan mint punciba, ez mióta van nálatok így?

Figyelt kérdés
Milyen sűrűn csináljátok seggbe? Irjatok kort is
okt. 2. 09:41
 1/4 anonim ***** válasza:
48%

Nincs ilyen.

Csak a férfiak kedvéért van anál.

okt. 2. 11:22
 2/4 anonim ***** válasza:
35%

A legtöbb nő csak az én kedvemért vállalta be, hogy egy nagy élvezetet adjon nekem, de análtól még egy nő sem élvezett el.

Persze az igaz, hogy az egy ujjas popó ujjazást élvezik, de az más mint amikor öt ujjnyi vastag farok jár benne.

okt. 2. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Soha nem volt orgazmusom análszexnel. Ezért nem is lehet jobb, végig kellemes, de az orgazmus szóba sem jön nálam.
okt. 2. 19:23
 4/4 anonim ***** válasza:
34%
Az hülyeség, hogy nem élvezik, csak a pasik kedvéért csinálják. Nekem volt csajom, akinek patakokban folyt a puncija, amikor anált csináltunk. Puncis szexnél sose volt ennyire.
okt. 3. 17:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!