Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy a szűz nőkkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a szűz nőkkel való szextől, érintkezéstől félek?

Figyelt kérdés

Több szűz baràtnőm volt már, de egyiknek sem én vettem el a szüzességét.

Ameddig szűz lánnyal eljutottam: az orális szex. Általában elhagytak, és összejöttek mással.

Miért történt ez?

Jó kérdés. Engem valahogy frusztrál, hogy én vagyok a csajszinak az első. Úgy érzem, sokat vár tőlem. Teljesítenem kell. Na meg, arra gondolok, mi van akkor, ha fájdalmat okozok, véletlenül?

Az egyik legcikibb pillanat az ujjazással történt egy 18 éves lánnyal. Ő be akarta rakni az ujjam a hüvelyébe, és irányítani akarta, én meg azt mondtam: inkább nem, mert ez így túl sok egyszerre. A lány rögtön kapcsolt, és feltette nekem a kérdést - valami ilyesmit mondott - "miért félsz ideadni a kezed?". Azt mondtam, hogy nem félek, pedig de, féltem.

A félelmem természetesen itt is az volt, hogy mi van, ha fájdalmat okozok?

Miért van ez?

nov. 24. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:
61%
Mert hülye vagy. Ha kijárod az ovit, majd nem fogsz félni! 👍
nov. 24. 18:52
 2/5 anonim ***** válasza:
59%
Ha szűz barátnőd van, küldd át hozzám. :D
nov. 24. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:
60%
Hát mindenre megkell érni...
nov. 24. 21:35
 4/5 Attila8890 ***** válasza:
77%
Na èn meg pont a szűz lànyokat szeretem
tegnapelőtt 14:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Normális ember kerüli őket(mert már volt dolga vagy féltucat ilyennel!)
tegnapelőtt 22:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!